Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Vaelsa Pasta & Co

Vaelsa Pasta & Co

Annankadun ja Iso Roban kulmilta Helsingistä löytyy uudehko italialainen ravintola. Olen nyt vieraillut Vaelsassa kolme kertaa - kahdesti lounaalla ja kerran dinnerillä. Joka kerta olen saanut lämpimän vastaanoton ja herkullista ruokaa.

Ravintola on pienehkö, ehkä noin 30 paikkainen. Ravintola valmistaa itse oman pastansa ja tarjoilee sen oikeaoppiseti al dente. Annokset ovat reiluja ja esteettisiä, maut herkullisia. Ensimmäinen kokeiluni oli lounasaikaan vuohenjuustosalaatti päärynällä - tämä salaatti oli niin paljon muuta kuin pelkän nimen perusteella olisi voinut arvata, mukana tuli mm. superhekullista homejuustoa ja annos oli todella runsas. Lähdin räntäsateeseen aurinkoisin mielin ihanan tarjoilijan tuoman hyvän mielen saattelemana. Toinen kokeiluni tuli kun talostamme katosi päiväksi sähköt enkä voinut kotona avata jääkaapin ovea. Tällä kertaa mukaan lähti "pikaruokaa" - kana-sieni-pastaa. Kermaiset, pehmeät maut ja hyvää pastaa - eron peruspastaan kyllä huomaa.

Kolmas keikka ei tuottanut pettymystä sekään, alkuun maistelimme antpasti misto - erilaisia italian herkkuja, sen jälkeen pääruuaksi karitsan potkaa minttupestolla (huomattavasti parempi minun makuuni kuin äklömakea minttuhyytelö!) ja jälkkäriksi pannacottaa konjakilla flambeeratuilla metsämarjoilla. Ja espresso Tietty. Espressossa oli kunnon crema ja täyteläinen maku, marjat olivat ihanan makuisia joskin pannacotta muuten aika yllätyksetön. Karitsa minttupeston kanssa oli täysi kymppi. Otin lisäkkeeksi pinaattia joka oli seuralaiseni mieleen erityisesti.

Vaelsa saa kyllä minun suositukseni - paikka minne on helppo ja mukava piipahtaa ja kolmena kertana kolmesta olen saanut todella iloista ja ystävällistä palvelua sekä hyvää ruokaa josta ei joudu pulittamaan kohtuutonta hintaa.

http://vaelsa.fi/

Aukioloajat: Ma-pe. 11-22, La. 14-22, Su. 14-21

ANNANKATU 4, 00120 HELSINKI | PUH. 09-698 0012 | INFO[at]VAELSA.FI

Kuvat © Vaelsa.fi


Suolaiset pähkinämuffinit

Suolaiset pähkinämuffinit

Marjaisa rahkaherkku

Marjaisa rahkaherkku

0