Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Verso, Helsinki

Verso, Helsinki

Helsingin keskustasta löytyy vaikka mitä kivoja salaattipaikkoja, mutta yksi suosikeistani on Kluuvin yläkerrasta löytyvä valoista ja raikas Champagne and Salad Bar Verso, tai tuttavallisemmin ihan vaan "Verso". Versosta saa valmiita salaatteja tai voi tuunata omansa pienestä valikoimasta.

Tällä kertaa omalle lautaselle päätyi hieman täysjyväriisiä, parsakaalia, ruusukaalia ja lohta. Lisäksi talon cuasacaca-salaatinkastiketta joka aineksia en ikinä saa painettua päähäni, mutta hyvää se on aina. Annos oli valtava ja vähintäänkin hintansa väärti! Salaatti kahdella täytteellä on 8,90 € ja kolmella 9,90 €. Suunilleen samaan hintaan sain juuri Lahdessa Kauppakeskus Valon Café Idassa "laihialaisen" vuohenjuustosalaatin. Salaatissa oli perus vihreää salaattia, pala vuohenjuustoa, pari palaa punajuurta ja muutama pala hunajamelonia. Ihan hyvät maut, mutta salaatti ei kyllä ollut hintansa arvoinen.

Versossa en sen sijaan ole kertaakaan pettynyt. Rahalle saa vastinetta ja salaattiainekset ovat vaikuttaneet hyvin tuoreilta joka kerta.

Versossa bonusta on itselleni myös lastenvaunujen kanssa kulkemisen helppous, mikä ei tosiaankaan ole itsestään selvyys kahviloissa.


Ankanrinta ja karpalokastike

Ankanrinta ja karpalokastike

Karamelisoidut kaneliset mustajuuret

Karamelisoidut kaneliset mustajuuret

0