Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Hyvää elämää Kalliossa

Hyvää elämää Kalliossa

Ystäväni Maria vei minut tutkimusmatkalle Kallion sydämeen, yhteen hänen lempikahviloistaan. Good Life sijaitsee osoitteessa Kolmas Linja 17 ja on auki maanantaista lauantaihinn ja sunnuntaisin "joskus".

Palvelu on rentoa ja ystävällistä, paikka on pieni ja ihana. Good life tarjoaakin Kalliossa kahvittelevalle ihanan kahvintuoksuisen hetken hyvää elämää, keskellä kaupungin hektistä sykettä.

Tiskin takana odotti minulle jo aiemmin tuttu kahvimestari Lauri, joka aiemmin Kaffalla työskennellessään valmisti usein lempparinikahvini - joku Furious White vai mikähän aamulla silmät auki räväyttävä kahvielämys se olikaan nimeltään. Joka tapauksessa ammattitaitoa riittää ja kahvi maistuu ja näyttää mahtavalta.

Good Lifessa oli hyvän kahvin lisäksi tarjolla ehkä parasta mokkapalaa mitä olen missään syönyt. Oli kuulemma jäänyt tyttären synttäreiltä yli :) Hyvin meni kaupaksi meidän seurueelle!

Tiskin vierestä löytyy hyllyllinen hyviä kahveja ja kahvilaitteita. Aeropress alkoi heti houkuttamaan, eikä vähiten Marian hehkutuksen ansiosta, mutta toistaiseksi olen onnistunut hillitsemään itseni ;)

Yhdellä lauseella: jos olet Kalliossa ja haluat hyvää kahvia viihtyisässä ympäristössä, poikkeapa Good Life:een :) Suosittelen (Marian sekä monen muun säestyksellä) lämpimästi!

Café La Famille, Tampere

Café La Famille, Tampere

Saksanpähkinä-kastanjakakku

Saksanpähkinä-kastanjakakku

0