Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Kodikas Olohuone Kalliossa

Kodikas Olohuone Kalliossa

Odotellessani omaa hemmotteluaikaani ihanassa Liinu'n Organic Beauty:ssa Kalliossa, poikkesin vastapäisessä veikeässä uudessa (14.9. avanneessa) paikassa nimeltä Olohuone. Olohuone ei ole [vain] kahvila, eikä se ole [vain] sisustusliike eikä se ole oikein [pelkästään] käytetyn tavaran liike. Se on vähän kaikkea näitä. Lifestylea. Fiilistä. Tunnelmaa. Mummulaa juuri sopivasti. Liikkeessä on kiva pieni sortimentti erilaista käytettyä tavaraa ja vaatetta, suomalaista käsityötä, ikkunoiden äärellä voi kahvitella parin pöydän ääressä ja liikkeen perältä löytyi ainakin tällä käynnillä vastapaistettua korvapuustia, teetä ja kahvia.

Lifestylea. Fiilistä. Tunnelmaa. Mummulaa juuri sopivasti.

On todella viehättävää, että näitä erilaisia putiikkeja, myymälöitä ja kahviloita putkahtelee eri paikkoihin. Olohuoneessa oli kiva, lämmin tunnelma ja miellyttävä palvelu. Ylläolevasta kuvasta näettekin yhden tyhjentämäni hyllyn - löytyi nimittäin ihanat emalimukit joita en pystynyt vastustamaan ;)

Olohuone sijaitsee Karhupuiston kulmilla Fleminginkadulla numerossa 7.

Avoinna ti-pe 11-19, la 10-16 ja kiinni su-ma.

Piipahda näyteikkunashoppailemaan, sipaisemaan kahvit ja pullat kotimaisessa tunnelmassa tai käy muuten vaan tutustumassa valikoimaan. Minä ainakin tykästyin :)

ps. Olohuone ei pyytänyt eikä tiedä minun bloggaavan heidän paikastaan. Tätä kirjoitusta ei siis millään muotoa ole sponsoroitu eikä sen sisältöön vaikutettu :)

Tapiokavanukas

Tapiokavanukas

Parantavat rasvat

Parantavat rasvat

0