Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Miyako, Helsinki

Miyako, Helsinki

Kävin pitkästä aikaa maistelemassa sushia ja voi elämä että se maistuikin hyvältä! Poikkesimme Iso Roballa sijaitsevaan Miyakoon. Eräs ystävistäni oli kehunut tätä paikkaa Facebookissa ja siitä rohkaistuneena ehdotin paikkaa. Ei ollenkaan hassumpi valinta muuten. Ystävällistä palvelua, todella hyvää sushia ja siistit tilat. Miyako on uusi tulokas Roballa, mutta sen isosisko (tai isoveli) Big Mama's on saman kadun varrelta pitkäaikainen tuttavuus.

Miyakossa työskentelee tarjoilijan mukaan 22 vuotta sushia valmistanut japanilainen kokki. Tuntui osaavan hommansa tämä kokki.Maistelimme seuraavaa:

Maki "Kurasawa" (8 kpl 15,90€) sis. ankeriasta, taskurapua, tuorejuustoa, kurkkua, seesamia, unagi-kastiketta. Asiakkaat kuulemma usein vierastavat ankeriasta, mutta rakastuvat tähän makiin maistettuaan sitä. Uskon täysin. Minullekaan ei olisi tullut mieleen, mutta Mirka (seuralaiseni tänään) ehdotti tätä sorttia ja tulen tilaamaan paritkin Kurasawat tulevaisuudessa. NAM! Tämä oli myös tarjoilijan mukaan ravintolan paras maki :)

Maki "Philadelphia" (8 kpl 14 €) sis. lohta, tuorejuustoa, kurkkua, seesamia. Todella hyviä nämäkin.

Avocado hosomaki (8 kpl 7 €) Pitihän sitä vielä ottaa joku ihan perusjuttu muiden seuraksi. Otimme nämä kaikki annokset puoliksi joten myöhäisen lounaan hinnaksi tuli 18,45 € / nenä / 12 palaa sushia. Koimme molemmat saaneemme rahoillemme vastinetta joten pelkkää hyvää sanottavaa on tästä ravintolasta jota voin lämmöllä suositella!Asiakkaita muuten ravasi noutamassa sushia kotiin tai töihin viemisiksi joten Miyako kannattaa muistaa vaikka haluaisit nauttia hyvästä sushista kotona tai työpaikalla.. tai kylässä :)

Miyako Mama's Sushi Bar Iso Roobertinkatu 11 Mamasfood.fi

Raitajäädyke

Raitajäädyke

Kalaa tomaattikastikkeessa ja kevään ekat parsat

Kalaa tomaattikastikkeessa ja kevään ekat parsat

0