Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

GoodPie Bakery

GoodPie Bakery

Sain pari päivää sitten tuliaisina Helsingin Hietsun kauppahallista Vallilalaisen GoodPie bakeryn leipiä. Hietsun kauppahalli on vielä tarkastamatta nyt kun sinne on siirtynyt kauppahallillinen uutta vanhaa väkeä, mutta halli sai kyllä vierailtani kovasti kehuja. Erityisesti lounastarjonta. Houkuttelee kovasti lähteä kokeilemaan ja pian!

En ole ennen päässyt maistelemaan GoodPie:n leipiä vaikka olen leipomosta kuullutkin. Näistä kahdesta toisen, pyöreän leivän nimikettä ei enää saatu kaiveltua muistinystyröiden välistä, mutta vasemmanpuoleinen oli nokkos focca ja se olikin näistä kahdesta hyvästä leivästä se herkullisempi. Molemmat leivät olivat upean näköisiä ja jotenkin mehukkaita. Pidän myös siitä, että niissä on syötävää, eivät siis ole liian ilmavia. Porvoossa tulee usein vastaan Stefansin leipiä jotka näyttävät mielettömän hyviltä, mutta ovatkin aina tyhjää täynnä minun makuuni. Valitettavasti.

GoodPie sai meidän koko pöytäseurueelta hyvät arvosanat ja voin suositella tuotteita ainakin tältä kokemuspohjalta muillekin leivän ystäville :) Vielä kun saisi luomuna...Täytetyt pitaleivät

Täytetyt pitaleivät

Helpoin tapa säilöä karviaiset

Helpoin tapa säilöä karviaiset

0