Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Ravintola Tori, Helsinki

Ravintola Tori, Helsinki

Kävimme kesäreissuilta palattuamme lounaalla ravintola Torissa, Punavuoren ytimessä.Meillä oli selvä burgeripäivä ja tilasimme kasvisburgerin sekä talon oman burgerin. Ruoka oli todella maittavaa, kuten muistelisin sen aina olleen Torissa, mutta palvelu... hoh hoijaa.. Sanotaanko nyt vaikka näin, että jos olet allerginen huonolle / töykeälle palvelulle niin kannattaa jättää Tori väliin.

En muista kertaakaan saaneeni paikassa mitään erityisen hyvää palvelua ja tämä muisto tulvahtikin mieleen tälläkin kerralla. Ei ainuttakaan hymyä tai ystävällistä elettä. Kylmää touhua. Siinä lounaan ohessa pohdiskelinkin, että millainen mahtaa työilmapiiri olla jos asiakkaat kokevat istuskelevansa henkisellä napapiirillä.

Kasvisburger

Kasvisburger

Ruoka oli kuitenkin ihan hyvää. Kasvisburgerissa oli myös avokadoa, mikä oli jännä ja kuulemma hyvänmakuinen elementti.

Burgereiden kanssa tarjoillut lankkuperunat olivat maukkaita ja aivan tuoreita annosten saapuessa pöytään. Pidin myös kovasti majoneesista jota niiden kanssa tarjoiltiin.

Talon oma burger

Talon oma burger

Burgerien leivät eivät olleet mitkään perus bigmac-leivät pullat vaan oikean leivän näköiset ja hyvän makuiset pallerot.

Vähän kahtiajakoinen fiilis tästä jäi, mutta kuten tähänkin saakka, tiedän palaavani Toriin ennemmin tai myöhemmin taas herkuttelemaan arktisessa ilmapiirissä.


Lohta thai-basilikapestolla

Lohta thai-basilikapestolla

Makeanhimo

Makeanhimo

0