GURMEE.NET

Est. 2009
“Kaloreita ei kannata tuhlata sellaiseen mistä ei tykkää.”
- isoisäni

SUOMEKSI
IN ENGLISH

Kolon lounas

Kolon lounas

Kävimme eilen Kallen kanssa lounaalla ravintola Kolossa Fredalla. Ruokalistalla oli muistaakseni neljä eri vaihtoehtoa mistä valita. Minä päädyin Puna-ahveneen kasvispedillä, Kalle Teriyaki-loheen salaatin kera.

Saimme odotellessa pienen keittiön tervehdyksen: teriyakihärkää. Ihan mielettömän hyvää! Tätä olisi syönyt mielellään enemmänkin :) Tarjoilija oli, kuten muukin henkilökunta joita satuin itse näkemään, sellainen rennon skedejätkän näköinen ja suti menemään leppoisaa tahtia pienessä ravintolassa. Palvelu toimi hyvin ja rennolla otteella.

Puna-ahven oli herkullista. Kalafile oli leivitetty ja sen välistä paljastui sieni-katkarapukastike joka antoi annokselle kivan vivahteen. Kasviksina oli kukka- ja parsakaalia, kahta omaa lemppariani. Kastike oli bearnaise-tyyppinen ruohosipulikastike. Hintaa tällä annoksella oli 13.50 € joten vähän tuhdimpi hinta lounaalle. Koin kuitenkin saaneeni rahoilleni vastinetta.

Kallen annos oli tosiaan teriyaki-lohta ja kuulemma erittäin maukasta sellaista. Lohta oli reilu pala lautasella ja hyvän näköinen salaatti muutenkin. Hintaa annoksella oli 10,50 € joten lähempänä normaalia lounashintaa jo tämä.

Olen kuullut Kolosta tähän saakka pelkkää hyvää palautetta ystäviltäni ja oma kokemuksemme tukee aiemmin kuultua joten voin hyvillä mielin suositella kokeilemaan :) Kolon lounasmenu vaihtuu päivittäin.

Patisserie Teemu & Markus

Maa-artisokkarisotto

Maa-artisokkarisotto