Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Skiffer, Helsinki

Skiffer, Helsinki

Olen monet kerrat kävellyt Skifferin kylttien ohitse Helsingin rantakatua pitkin ja miettinyt, että tuolla voisi käydä. Koskaan aiemmin en tosin ole saanut aikaiseksi oikeasti käydä paikan päällä. Teimme pienen päiväkävelyn ja sen välissä poikkesimme Skifferissä lounaalla ja olin aivan äimänä. Mikä ihana paikka!!! Maisemat ovat kauniit ja paikka on todella viehkeä. Skiffer on jotenkin rujolla tavalla hemaisevan kaunis paikka.

Venekuljetus Skifferiin menee n. 20 min välein läheltä kahvila Ursulaa. Venemaksu 5 € sisältyi lounaan hintaan ja eipä tuo nyt muutenkaan niin kovasti rahapussia keventäisi. Venematkaan menee n. 2 min ja perillä odottaa viehättävä miljöö. Kun veneestä nousee rantaan, tuntuu melkein kuin astuisi johonkin aivan toiseen maailmaan. Skifferissä voi viettää oman pienen hetken ulkomailla ihan kotirantsussa.

Ahh... Menetin sydämeni tälle paikalle.

Söimme molemmat pizzat (taas!) ja kylläpä vaan maistui. Perus kinkku-ananas-aurajuusto ei ollutkaan mikään perus, vaan kunnon gourmet-versio... Ahh... Menetin sydämeni tälle paikalle.

Possun sisäfilettä mäntyvartaissa ja rucolasinappi

Possun sisäfilettä mäntyvartaissa ja rucolasinappi

Controvento, Tallinna

Controvento, Tallinna

0