Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Sunnuntaibrunssi Porvoossa: Sinne

Sunnuntaibrunssi Porvoossa: Sinne

Kävimme koko perhe taas pitkästä aikaa Porvoon Sinne:ssä viikonloppuna. Tämä on vaan yksinkertaisesti yksi minun lempipaikoista missään. En osaa sanoa mikä Sinnestä tarkalleen tekee juuri Niin erikoisen, mutta se vaan kolahtaa. :) Satuimme sopivasti paikalle hieman ennen toisen brunssikattauksen alkua - toisin sanoen juuri ennen seuraavaa ryysistä. Onnekkaat me saimme paikan viimeisen vapaan pöydän. Ylläoleva kuva on napattu vain hetkeä ennen kuin kaikki varatut pöydät täyttyivät. Sinne on aina täynnä  joten oma pöytä kannattaa varata ajoissa! Brunssimenu koostui ihan mielettömän herkullisesta saaristolaispöydästä ja omavalintaisesta pääruoasta. Lisäksi samaan hintaan (à 33 €) kuului jälkiruoka (sama molemmissa menuvaihtoehdoissa). Ihana paketti.

Paikkafiilistelyä yllä. Sinne on tyylikkään skandinaavisesti sisustettu. Tykkään siitä, että tehdashallimiljöötä on säilytetty tyylikkäästi eikä sitä ole peitetty sisustukseen.

Yllä otos omalta alkupalalautaseltani. Ihan mieletöntä katkarapurööraa, sairaan hyvää lohta ja lihaa.. Pelkkä alkupalatarjonta olisi saanut meidät lähtemään kotiin tyytyväisinä, mutta tämä mässäilykiertue se vaan jatkui. Kohti pääruokaa.

Söimme siis molemmat pääruoaksi lohta. Ei sillä, etteikö toinenkin pääruoka olisi kiehtonut, valitsemme vain molemmat usein kalaa ulkona syödessämme. Kalaa ei vaan tule kotona syötyä riittävän usein. Lohi oli grillattu ja sen viereltä löytyi maukasta pepinette-pastaa ja simpukkavaahtoa. Nam... Meidän tyttö ihastui tuohon simpukkavaahtoon ihan totaalisesti :)

Jälkkäriksi saimme uskaliasta laventelijäätelöä ja suklaakakkua kaikenlaisen muun hyvän kera. Laventeli maistui jäätelössä voimakkaasti. Itse pidin mausta, mutta jos jollekin ei laventelin maku iskisi niin se olisi ollut kyllä liian hallitseva. Tämä oli minusta erinomainen brunssijälkiruoka.

Lisäksi mainittakoon vielä, että Sinnessä saa ehkä maan parhaat espressot. Havahdun tajuamaan tämän joka kerta. En tiedä mitä kahvia käyttävät, mutta espressossa on mahtava crema ja maku. 


Ensimmäinen Gurmee-arvonta: Karppaajan paketti YesDeliltä

Ensimmäinen Gurmee-arvonta: Karppaajan paketti YesDeliltä

Vanilja-fenkoli-kookospannacotta

Vanilja-fenkoli-kookospannacotta

0