Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Shanghai Cowboy ja Timbaali

Shanghai Cowboy ja Timbaali

Tässä kesälomaa viettäessä huomaa, ettei aikaa riitä ruuanlaittoon kuten ei-lomaillessa. Tuntuu vähän oudolta yhtälöltä, mutta päivät vain viuhahtavat ohi hirveää kyytiä ja blogipäivitysten tiheydestäkin olette jo varmaan huomanneet, ettei meillä olla kauheasti kokkailtu. Olemme nyt hyödyntäneet kotikatumme antimia melko tiheään, erityisen ahkerasti olemme käyneet Miyako Mama's Sushi barin tiskillä. Sieltä vaan saa parhaat sushit!

Niin hyvää kuin sushi onkin, tekisi mieli kokeilla välillä jotain ihan muuta kuin mitä omaan perus ravintola/ruokapalettiin kuuluu.

Huomasin tänään Groupon.fi: ssä tarjouksen Shanghai Cowboy -nimiseen ravintolaan Helsingissä. Tuo tarjous maksaa 38 € ja sillä saisi neljän ruokalajin yllätysmenun. Meillä yksi sushisetti kahdelle maksaa tuon saman verran, tosin siitä riittää kahdelle. Pointti on joka tapauksessa, että tuo ei minusta ole mitenkään kohtuuttoman hintainen juttu. Ravintola löytyy myös kotikulmilta Kaartinkaupungista, joten matkaakaan ei joutuisi paljon tekemään.

Shanghai Cowboyn menu on fuusioitunut meksikolainen keittiö josta löytyy New Yorkin ja Kauko-Aasian vivahteita. Yllätysmenu pitää sisällään kaksi makuhermoja herättelevän alkuruokaa, täyttävän pääruoan ja makean jälkiruoan.

Shanghai Cowboy on vilahdellut ystävien ja tuttujen Facebook -checkauksissa, mutta mieleen ei ole jäänyt onko paikasta pidetty. Onko teillä lukijoilla kokemuksia paikasta? Onko tuo tarjous lunastamisen arvoinen ja oletteko kokeilleet noita Groupon.fi tarjouksia? (Toimiiko ne hyvin/helposti?) Meksikolainen keittiö ei yleensä kuulu ihan suosikkieni ykkössijoille, mutta nyt houkuttelisi lähteä kokeilemaan.. Mihin ravintoloihin itse suuntaatte helpoimmin? (Kaupungilla ei väliä, otan mielelläni vastaan vinkkejä muualtakin kuin pääkaupunkiseudulta)

Meillä esim. Porvoossa yksi suosikeista on Timbaali. Se vetää lähes magneettisesti puoleensa aina kun käydään kaupungissa. Viime aikoina visiittejä on kuitenkin kertynyt sen verran, ettei ihan joka kerta olla viitsitty sinne suunnistaa. Sinne kun saisi tuollaisen diilin kuin yllä niin en epäröisi hetkeäkään :)

Lohikeitto

Lohikeitto

Viime reissulla Timbaaliin tuli muuten napsittua taas pari kuvaa ruuista joihin emme pettyneet taaskaan. Kalle otti saaristolaisnoutopöydän johon kuului perusantimien lisäksi ihanan näköinen ja makuinen lohikeitto. Itse en malttanut olla ottamatta etanoita ja otinkin 6 kpl valkosipulivoissa ja 6 kpl Roquefort-juustolla. Ahh...

Etanat valkosipulivoissa

Etanat valkosipulivoissa

Etanat Roquefort

Etanat Roquefort

Tiedoksi: olen saanut rahapalkkion tämän artikkelin kirjoittamisesta. Artikkelissa esitetyt ajatukset ja mielipiteet ovat kuitenkin omiani eikä niitä ole minulle saneltu.

Pinaatti-vuohenjuustosalaatti

Pinaatti-vuohenjuustosalaatti

Miyako Mama's Sushi

Miyako Mama's Sushi

0