Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Sinne: Porvoo-menu

Sinne: Porvoo-menu

Kävimme viime viikolla koko perheen voimin Sinne:ssä syömässä. Minä ja Kalle otimme Porvoo-menut joita ei hinnalla ole pilattu: 29 €. Ebballe valitsimme listalta oman annoksen. Sinnessä on ihanaa, että lapsille voi tilata puolikkaana annoksena minkä tahansa annoksen tavalliselta listalta. Minusta on hienoa, ettei lasta tarvitse opettaa ravintolassa syömään nauravia nakkeja tai lehtipihviä vaan lapsi saa heti alusta lähtien kunnon ruokia kuten aikuisetkin.

Porvoo-menu piti tällä kertaa sisällään kermaisen tattikeiton jonka pinnalle oli murskattu kamomillanäkkäriä. Aivan taivaallista keittoa!

Pääruokana olisi ollut myös kalavaihtoehto, mutta päädyimme molemmat ottamaan paahdettua possunkylkeä, emmekä katuneet. Suussa sulavaa. Tosin en epäile hetkeäkään ettemmekö olisi olleet yhtä tyytyväisiä kalaan.

Jälkiruoaksi oli lämmintä vispipuuroa. Voi kuulostaa arkiselta, mutta tuo oli kyllä parasta vispipuuroa mitä olen eläissäni maistanut. Pilvenpehmeää, samettista... Ihanaa...Emme ole Ebballe syöttäneet sokeria joten kysyimme josko keittiöstä löytyisi jälkiruoaksi vaikka marjoja ja pähkinöitä. Hetkeäkään empimättä tarjoilija vastasi, että varmasti löytyy ja kuvista näette millaisen upean annoksen tyttö sai. Vadelmat olivat vielä jotain minivadelmia ja superhyviä. Tuollaisesta palvelusta tulee niin hyvä mieli ja tyttö oli tyytyväinen myös :)

Bonusjälkiruoka Ebballe

Bonusjälkiruoka Ebballe

Jälleen kerran lähdimme Sinnestä tyytyväisinä kotia kohti. Tämä on paikka mihin on aina ihana palata.. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan jos ei paikka vielä ole tuttu! Jos on tuttu, niin suosittelen poikkeamaan ja kokeilemaan esim. juuri tuota Porvoo-menua.

Lohta ja yrtti chèvreä sekä lanttu-naurispaistos vol 2

Lohta ja yrtti chèvreä sekä lanttu-naurispaistos vol 2

Gheen valmistus

Gheen valmistus

0