Matalan GI:n aamupala #2

Matalan GI:n aamupala #2

Matalan GI:n aamupala #2

Toinen matalan GI:n aamupala tulee tässä:

  • 3 kananmunaa
  • 1/2 pallo buffalomozzarellaa
  • pari rkl kurpitsansiemeniä
  • kirsikkatomaatteja
  • 1 pieni avocado
  • kurkumaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • n. 1 tl kookosöljyä

Kookosöljy pannulle, kun öljy on sulanut, lisää kananmunat ja mausta. Paista kypsäksi. Revi puolikas mozzarella lautaselle ja nostele munakas sen päälle. Pese kirsikkatomaatit ja lisää ne lautaselle. Ripottele munakkaan päälle kurpitsansiemenet. Kuori avocado ja lisää sekin lautaselle. Siinä se on :) Hyvä ja nopea matalan GI:n aamupala.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje