Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Pesto-boston ja arvonta

Pesto-boston ja arvonta

Kirjoittelin pesto-boston kokeilustani Kohokohtaan ja päätin pistää kirja-arvonnan pystyyn tänne oman blogin puolelle.» Pesto-bostonin ohjeeseen voit tutustua Kohokohdan puolella. Ohje on Hellapoliisin keittokirjasta Leipäherkut ja oli aivan huippuohje! Suolainen bostonkakku olisi erinomainen tarjoiltava esimerkiksi brunssilla tai kahvipullanakin perinteisten makeiden herkkujen sijaan tai miksei niiden kyljessäkin. Pulla jäi ihanan meheväksi sisältä, kiitos peston ja parmesaanin. Nam!

DSC_0357_2.jpg
DSC_0393_2.jpg

Arvonta

leipaherkut.jpg

Leipäherkut-kirjasta löydät 73 leipäruokaa joista osa on myös gluteenittomia. Kirjan ohjeista osa on leivän “kuorruttamiseen” ja osa leivän leipomiseen suuntautuvia. Joukosta löytyy myös pari leipäkakun ohjetta. Yksinkertaisesti sanottuna, jos rakastat leipää, tämä kirja kuuluu keittiön hyllyllesi! Nyt saat myös tilaisuuden voittaa kirjan itsellesi. Arvonta suoritetaan Raffecopterin arvontakilkkeellä, sillä viimeisimpiin arvontoihin on osallistunut jo sen verran porukkaa, että lippulappujen askarteluun menee vähän turthan paljon aikaa. 

Tässä arvonnassa voit itse vaikuttaa omiin voittomahdollisuuksiisi eri tavoin. Löydät vaihtoehdot alla olevasta arvontaikkunasta. Voit tuttuun tapaan jättää kommentin blogiin (mutta muista ilmoittautua arvontaan silti Rafflecopterin kautta sillä suoritan arvonnan sitä kautta. Systeemi vaatii FB- tai sähköpostin heti alkuun jotta saan sinuun yhteyttä jos arpaonni osuu omalle kohdallesi.) tai valita muita itsellesi sopivia tapoja :) Onnea matkaan!

Arvonta suoritetaan perjantaina 16.2. ja osallistumisaika päättyy perjantaina klo 12.00. Ilmoitan voittajan perjantai-iltapäivän aikana :)a Rafflecopter giveaway

edit 17.2. Voittaja arvottu!

Onnea Nina Jylhä - olen sinuun yhteydessä niin sovitaan kirjalähetyksen detaljeista :) Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Uutta tiedossa lähiaikoina, stay tuned! 

DSC_0367_2.jpg
Viisi tiibetiläistä

Viisi tiibetiläistä

Mukiinmenevät Runebergin tortut

Mukiinmenevät Runebergin tortut

0