Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Kerkkälatte

Artikkeli sisältää affiliate-linkkejä. Linkkien perään on lisättu asteriski *. Yhteistyössä Arctic Warriorsin kanssa.

Joko olet kokeillut kerkkälattea? Kotimaista matchalatten kaltaista terveysjuomaa? Itse ihastuin tähän viime talvena, enkä meinaa saada siitä tarpeekseni! Sen sijaan, että käyttäisit kaukomailta tuotua matchajauhetta latteesi, voit käyttää sen sijaan kotimaista kuusenkerkkäjauhetta josta saat juomaan saman ihanan värin sekä herkullisen maun. Alempaa löydät sekä nopean videon että tekstimuotoon puretun ohjeen.

Mitä on kuusenkerkkäjauhe ja miksi/miten sitä kannattaisi käyttää?

KERKKÄ-kuusenkerkkäjauhe on pakastekuivattua ja huumaa pelkällä tuoksullaan. Siitä löytyy runsaasti A- ja C-vitamiinia, hivenaineita, antioksidantteja ja antibakteerisia eteerisiä öljyjä. KERKKÄän käytetty kuusenkerkkä on luomusertifioitua.Kuusenkerkkäjauhetta voi käyttää tavallisen viherjauheen tavoin (tosin sen maku on minusta huomattavasti parempaa!). Kerkkä antaa ihanan makuvivahteen esim. smoothieen, maustamattomaan jogurttiin tai erilaisiin juomiin. Voit käyttää sitä myös ruokien maustamiseen.Tuote on pakattu tummaan lasipurkkiin, jossa kerkän upea väri, tuoksu ja aromi säilyvät muuttumattomina. Säästän itse nämä lasipurkit sillä ne ovat erinomaisia säilytykseen! KERKKÄän käytetyt kuusenkerkät kerätään Lapin villistä luonnosta Narkauksesta, Kemijärveltä, Tervolasta ja Ranualta.

Ale-koodi Gurmeen lukijoille

Olen ilokseni aloittanut yhteistyön Arctic Warriorsin kanssa ja sen mukana saan tarjota teille -20% ale-koodin gurmee-hanna. Syötät vain koodin kassalla ja näin saat alennuksen käyttöösi osoitteessa www.arcticwarriors.fi*. Alennus on voimassa elokuun 2019 loppuun saakka ja se toimii kaikkiin Arctic Warriorsin tuotteisiin.

Kuusenkerkkälatte

Yhdelle


Valmistus

  1. Vaahdota kupillinen (kaura)maitoa. Oma suosikkini on Oatlyn iKaffe.

  2. Mittaa teelusikallinen Kerkkä-jauhetta lattekupin pohjalle ja lisää tilkka kuumaa kauramaitoa. Sekoita hyvin.

  3. Kaada sitten sekaan loput vaahdotetut kauramaidot ja tee "kahvitaidetta" omien kykyjesi mukaan :)

  4. Ripottele hieman kerkkäjauhetta pinnalle ja nauti kuumasta terveysjuomasta!

Ainekset

 
Kerkkä-latte-pysty.jpg
Ketogeeninen pinaatti-pekonimunakas

Ketogeeninen pinaatti-pekonimunakas

Hollantilainen pannukakku

Hollantilainen pannukakku

0