Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Gurmeen Talvi Detox -ohjelma nyt verkkokurssina

Gurmeen Talvi Detox -ohjelma nyt verkkokurssina

Olen aiemmin järjestänyt Health360° -palveluni kautta detox-kursseja, jotka ovat olleet kovin suosittuja. Viime aikoina kuitenkin aikatauluni on todella tiukka eikä aikaa ole jäänyt kurssin vetämiseen. Kursseja on kyselty edelleen ja päätin lopulta muuntaa Detox-ohjelman itseohjautuvampaan muotoon, verkkokurssiksi jonka voi käydä omaan tahtiin ja niin usein ja moneen kertaa kuin itse haluaa! Uudistin samalla reseptikirjan ja nyt kaikista resepteistä on olemassa kuvat jotta on entistä helpompi löytää omat suosikit :)

Ensimmäisenä verkkokurssina julkaisin viime viikonloppuna Gurmeen Talvi Detox -paketin. Oman ruokafilosofiani mukaisesti kurssilla ei nähdä nälkää, vaan kehoa puhdistetaan ja ravitaan lempeästi ja luonnollisesti. Tämä johtaa moniin posiviitisiin ilmiöihin, kuten ihon kirkastumiseen, energiatason nousuun ja painonpudotukseen. Tulokset ja vaikutukset vaihtelevat ja riippuvat siitä miten pitkän detoxin pitää, mikä on oma lähtötilanne jne.

Spinach-and-persimmon-salad-1-web.jpg

Detox voi ensimmäisen parin päivän aikana tuntua melko raskaalta. Keho on hieman shokissa uusista ruoista ja rutiineista, mutta alun shokki vaihtuu pian hyvään oloon ja monet jatkavatkin detoxia tai jotakin sen vaiheista pidempäänkin. Olen myös kuullut palautetta, että useat detoxin resepteistä ovat jääneet elämään omassa arjessa kestosuosikkeina.

Ensimmäiset päivät kärsin kovista mieliteoista, sokeri ja kahvin vierotusoireet olivat kovat. Sen jälkeen olo helpottui tosi paljon, tuli pikku hiljaa enemmän energiaa, kehossani olleet ihottumat joita olen yrittänyt hoitaa lähtivät ensimmäisen viikon aikana pois. Kasvispainotteinen ruokavalio tuntui tosi hyvältä eikä koko aikana tullut toissa iltapäivänä mitään energia ”dippiä”. Energia pysyi tasaisena ja hyvänä, kiloja lähti 3 viikon aikana 3.5kg ja senttimetrejä myös ihan mukavasti.

Olen jo ennen tätä detoxia viettänyt perusterveellistä elämää jo pelkästään keliakian takia, mutta tämä motivoi minua kontrolloimaan valkoisen sokerin määrää ruokavaliossa. Huomattava ero, kun jätti sokerin pois, niin muisti ja ajatukset kirkastuivat. Voin suositella lämpimästi tätä ohjelmaa kaikille jotka haluavat pudottaa muutaman kilon tai panostaa terveellisempään elämään. Facebook-ryhmän tuki oli myös huippua, oli kiva jakaa kokemuksia ja mielitekoja oman tukiryhmän kanssa, Hannan tuella. Sen lisäksi jos oli jotain kysyttävää niin facebookin kautta sai vastauksen aina nopeasti.
— Riitta, 40


Tykkään tehdä asiat melko perinpohjaisesti ja niinpä tämäkin detox-paketti on hyvin kattava. Alunperin koin tärkeänä saada ihmiset innostumaan vähintään kahden viikon detoxista, mutta ymmärtäen nykyajan kiireen ja erilaiset elämäntilanteet, tajusin, että kurssista on hyvä olla olemassa myös lyhyempi jakso. Olen omassa elämässänikin pyrkinyt yhä enemmän siihen suuntaan, etten koe huonoa omatuntoa jos en pysty aina tekemään kaikkein isointa, haastavinta, mullistavinta versiota. Joskus lyhyemmät spurtit sopivat omaan tilanteeseen paremmin ja siten tuottavat myös eniten hyötyä juuri sillä hetkellä. Kun sitten löydät itsesi rauhallisemmasta elämäntilanteesta, voit helposti palata materiaaleihin ja ottaa enemmän aikaa itsellesi.

Butternut-Squash-and-Sweet-Potato-Soup-1-web.jpg

Gurmeen Talvi Detox -paketti sisältää:

  • Ohjekirja: Detoxin perusteet (miten se toimii, mitä pitää ottaa huomioon, miten valmistautua jne). Ohjeet 7 / 14 / 21 päivän mittaisille detox-jaksoille. Voit itse valita kuinka pitkän ohjelman haluat suorittaa.

  • Työkirja: oman tilanteesi kartoittaminen detoxin alussa, lopussa sekä muutos. Päiväkirja auttaa prosessissa ja sitä on mielenkiintoista lukea jälkeenpäin ja huomata muutokset omassa ajattelutavassa.

  • Myrkkyjenpoisto-ohjeet Erilaisia yksinkertaisia tekniikoita myrkkyjen poistoon elimistöstä. Näitä tekniikoita voit halutessasi harjoittaa detoxin aikana (ja sen jälkeenkin) tehostaaksesi detoxin vaikutuksia.

  • Ateriasuunnitelmat ja reseptit Ateriasuunnitelmat ja reseptit 7-21 päivän mittaisille detoxeille, mukaanlukien ostoslistat.

  • Ruoan valmistus- ja valmisteluvinkit Lista yksinkertaisia vinkkejä joilla ruoanvalmistuksessa pääsee helpolla ja ravitsevat ruoat syntyvät helposti.

  • Päivittäinen ohjelma Helposti noudatettava ohjelma jota voit muokata omaan tilanteeseesi sopivaksi. Voit tehdä kaiken ehdotetun tai poimia ne elementit jotka tuntuvat omilta.

Creamy-energy-boosting-shake-1-web.jpg
Olin pahassa kierteessä ja ponnistelut yksin sieltä ylös olisivat olleet valtavat. Kurssi tuntui helpolta, kun pääsin alkuun. Alkuun ehtiminen oli pieni puristus. Detox alkoi vaikuttaa per heti. Muutamassa päivässä olo koheni huomattavasti, ero oli kuin yöllä ja päivällä. Energiaa oli vaikka mihin, nälkä ei iskenyt kertalaakista pyörryttävänä vaan rauhallisena liukumana. Reseptit olivat hyviä ja vähitellen oma mielikuvituskin hieman pääsi vauhtiin. Paino putosi ja olo keveni. Turvotus katosi ja olo kehon sisällä tuntui kevyelle, toimivalle ja tasapainoiselle. Siinä oli valtava muutos entiseen. Pääsin eroon pahasta sokeririippuvuudesta todella helposti. En kaivannut sokeria lainkaan ja detoxin jälkeenkin makeutukset maistuvat vahvasti, en kaipaa niitä enää niin kuin ennen. Mieli kirkastui ja jaksan keskittyä kunnolla. Löysin itselleni toimivia ratkaisuja ja luovun vanhoista vahingollisista tavoista. Pystyin tunnistamaan, mitkä ruoka-aineet vahingoittavat terveyttäni ja miten. Ero hyvin- ja huonovointisuuden välillä on selkeä.
— Salla, 32

Hyvinvointivalmentajana yksi palkitsevimpia osia työstä on, kun näkee miten ihmiset alkavat voida paremmin. Iho kirkastuu, samoin mieli. Painonhallinta muuttuu helpommaksi (kumpaan suuntaan tahansa) ja elämänasenne muuttuu positiiviseen suuntaan. Tämän näkee jo ryhdistä. Detox on ollut yksi ehdottomia suosikkejani työssä. Yksinkertainen irtiotto arjesta, johon on lipsunut kaiken laisia huonoja tapoja ja tottumuksia. Tämä ohjelma auttaa irrottautumaan sokerista ja monista lisäaineista ym. raaka-aineista jotka rasittavat elimistöämme. Vaikka aloittaisit ohjelman sokerihiirenä, huomaat makupalettisi muuttuneen ohjelman loppuun mennessä. Makea ei enää maistu niin hyvältä. Palaan detox-ohjelman resepteihin itsekin mielelläni noin kerran vuodenajassa ja ikäänkuin puhdistan makupalettini sekä tietenkin myös kehoni. Ruoat sopivat koko perheelle ja ovat maukkaita. Tietenkin :)

Olin detoxin aikana energisempi ja sain paljon aikaan. Myös painoni putosi muutaman kilon. Puhelut olivat kivoja ja Hanna on tosi mukava ja kannustava!
— Leena, 32


Jos olet kiinnostunut, kurkkaa Detox-kurssi verkkokaupassani. Vielä ehdit tehdä kunnon detoxin ennen joulukiireiden alkamista ja nauttia loppuvuoden hyvästä olosta :)

Green-and-Glowing-Breakfast-Smoothie-1_web.jpg
Aromaterapia ja tunteet

Aromaterapia ja tunteet

Vegesushi ei olekaan vaikeaa!

Vegesushi ei olekaan vaikeaa!

0