Kahvi-valkosuklaa brownies

Kahvi-valkosuklaa brownies © Hanna Stolt | Gurmee.net

Löysin tämän ohjeen Le Creuset:in myymälästä, Kampista. Pannulla uunissa valmistettava brownie on ihan mahtava keksintö minun mielestäni :) Rapea pinta ja mehukas sisus. Tämä brownie ei sitten ole terveysruokaa nähnytkään. Sokeria ja voita käytetään surutta, mutta kyllä onkin herkkua :) Itse asiassa, koska brownie on niin makea, ettei sitä voi syödä isoa palaa kerralla, se olisikin suorastaan täydellinen tarjottava esim. brunssilla. Brownien voi valmistaa kulmikkaaseen astiaan ja leikata valmiiksi pieniksi annospaloiksi ja ei kun tarjolle!

Kahvi-valkosuklaa brownies © Hanna Stolt | Gurmee.net

Ainekset

 • 100 g voita + nokare pannun voiteluun
 • 275 g sokeria (intiaanisokeri)
 • 2 rkl pikakahvijauhetta
 • 2 rkl kiehuvan kuumaa vettä
 • 2 kananmunaa
 • 250 g vehnäjauhoja
 • 2 tl leivinjauhetta
 • 150 g suolattomia pistaasipähkinöitä
 • 200 g valkosuklaata

Valmistus

Laita uuni lämpenemään 170°C.

 1. Laita voi ja sokeri kattilaan sulamaan. Liuota pikakahvi kuumaan veteen ja lisää se kattilaan, sekoita huolellisesti. Kun voi on sulanut, ota kattila pois liedeltä. Lisää kananmunat seokseen yksi kerrallaan hyvin vatkaten. Yhdistä vehnäjauhot ja leivinjauhe erillisessä kulhossa ja lisää ne kattilaan. Sekoita taikinaksi.
 2. Rouhi pistaasit ja suklaa karkeaksi ja sekoita ne taikinaan. Kaada taikina voideltuun valurautapannuun (ø 26 cm), jossa on valurautainen kahva.
 3. Paista uunissa 25-30 min.
 4. Anna jäähtyä pannussa ritilän päällä ennen leikkaamista.

Kahvi-valkosuklaa brownies © Hanna Stolt | Gurmee.net

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Vesimelonikakku v2 © Hanna Stolt | Gurmee.net

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje