Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Kahvila Kariranta, Lahti

Kahvila Kariranta, Lahti

Kahvila Kariranta on yksi Lahden suosituimpia kahviloita (näin olen ymmärtänyt) ja se sijaitseekin mahtavalla paikalla satama-alueella, Sibeliustalon kupeessa. Kahvila on perustettu vanhan juna-asemarakennukseen, mikä antaa sille aivan oman laisensa tunnelman. Kauniina päivänä kahville saa jonotella tovin, mutta odotus kannattaa.

Pitkän harkinnan jälkeen tilasin itselleni kahvilan porkkanakakkua ja kupin kahvia. Porkkanakakku oli ihanan mehevää ja kuorrutusta oli minusta juuri oikea määrä... Mutta.. Kuorrutus oli tehty margariiniin. En nyt mennyt tätä väittämääni tarkistamaan henkilökunnalta, mutta makunystyräni kyllä 99 % tunnistavat margariinin niin leivän päältä kuin tietyistä leivonnaisista. Voikreemi ei maistu voikreemiltä jos se on tehty margariiniin. Harmitti oikein että tulin tilanneeksi tämän kakun, sillä makunautinto meni totaalisesti pilalle tuon yhden ainesosan takia. En ole mikään ruokasnobbailija, mutta tämä voi-margariini-asia on minulle ratkaiseva juttu.

No, margariinimokasta huolimatta kahvila on viehättävä ja kahvikakkutarjontaa löytyy joten jos satut Lahteen päin kauniina päivänä, poikkea tänne kahvittelemaan. 


Bataatti-porkkanapuuro

Bataatti-porkkanapuuro

Festfixaren

Festfixaren

0