Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Kaunis Veera, Lahti

Kaunis Veera, Lahti

Kävimme Lahden reissulla lounaalla satamassa, ravintolalaiva Kaunis Veerassa. Otimme Kallen kanssa pizzat ja minun siskoni puolestaan malttoi odottaa salaattia (jota me nälkäisempinä emme kokeneet voivamme odottaa). Tilasin itse perus kinkku-ananas-aurajuustopizzan, joka oli kyllä aikamoinen pettymys. Se oli kuorrutettu sillä perus "kinkkuhötöllä", mitä suurin osa pizzerioista käyttää. Tämä kyseinen kinkkulaji on jotain hyvin, hyvin kaukaista sukua millekään oikealle kinkulle ja harmittaa joka kerta kun siihen törmää omassa pizzassa.

Kalle tilasi kokin erikoisen. Tämä pizza kuulosti erikoiselta pinaatteineen ja cashewpähkinöineen, mutta oli kuulemma oikein hyvää. Vähän Kalle joutui lisäilemään mausteita, mutta mieluummin näin päin, kuin että pizza olisi kyllästetty suolalla ja muilla mausteilla. Hyvän näköistä se oli myös.

Kokin erikoinen © Hanna Stolt

Kokin erikoinen © Hanna Stolt

Paras annoksista oli kuitenkin siskon salaatti. Se oli muistaakseni perunasalaatti ja näytti todella herkulliselta. Tämä oli annoksista selvästi näyttävin ja todennäköisesti myös parhaan makuinen.

Kaunis Veera on ulkoa päin kivan näköinen paatti ja ulkona riittääkin istumatilaa. Sisältä se ei ole yhtä viehättävä ja sisätiloista tuleekin enemmän mieleen työpaikkaruokala jossakin tehtaassa. Palvelu oli sellaista peruskohteliasta ja nopeaa.

Kaunis Veera tarjoaa mukavaa vaihtelua perus kaupunkilounaalle - satamamiljöössä viihtyy hyvin kauniina kesäpäivänä. Ainoa ongelma tällä vierailulla olivat ampiaiset joita pörräsi ilmeisesti vuodenajan vuoksi aika reilusti kaikkialla satama-alueella.

Kookosjäätelö

Kookosjäätelö

Tomaattikastike pastalle

Tomaattikastike pastalle

0