GURMEE.NET

Est. 2009
“Kaloreita ei kannata tuhlata sellaiseen mistä ei tykkää.”
- isoisäni

SUOMEKSI
IN ENGLISH

Ihanimmat mustikkapiirakat

Ihanimmat mustikkapiirakat

Heiiii, nythän me eletään parasta mustikka-aikaa!

Blogin arkistoista löytyy jo melkoinen kokoelma helppoja ja maistuvia mustikkapiirakoiden reseptejä, mistä valita. Kesäluonto tarjoaa meille mehukkaita mustikoita, ja mikä olisikaan parempi tapa hyödyntää näitä herkkuja kuin valmistaa ihanan helppoa ja taivaallisen hyvää piirakkaa? Ja ehkä vielä tärkeämpi kysymys: onko mustikkapiirakka parasta kermavaahdolla, vaniljakastikkeella vai vaniljajäätelöllä?

Nyt on täydellinen hetki ottaa käyttöön kaikki parhaat mustikkapiirakkareseptit ja levittää iloa ympärillesi herkullisten leivonnaisten muodossa. Kaikki valitsemani reseptit ovat todella helppoja valmistaa, joten kuka tahansa voi onnistua niiden kanssa. Haluan jakaa blogissani stressittömiä, herkullisia reseptejä - jotta voit nauttia enemmän sekä valmistusprosessista että herkullisesta lopputuloksesta!

Kuvittele mielessäsi mehevän piirakan pehmeä taikinakuori ja sen päällä tuoreiden mustikoiden makea ja mehukas täyte. Voit valita omista mieltymyksistäsi riippuen esimerkiksi perinteisen piirakan, rapsakan murupinnan tai ehkä valitsisit mieluiten juustokakkutyylisen piirakan - vaihtoehtoja on vaikka kuinka! Listan kärjessä kukkuva vegaaninen mustikkapiirakka on tämän hetken suosikkini.

Nyt on aika napata korit käsivarsille ja suunnata metsään tai torille hakemaan kypsimmät ja mehukkaimmat mustikat. Sitten pääsetkin jo keittiöön valmistamaan näitä helppoja ja taivaallisia piirakoita, jotka täydentävät täydellisesti kesäpäivien herkutteluhetket perheen ja ystävien kanssa.

Parhaat mustikkapiirakkareseptit


Pätkäpaasto ja viisi vinkkiä iltasyöpöttelyyn

Pätkäpaasto ja viisi vinkkiä iltasyöpöttelyyn

Vegaaninen banaanileipä

Vegaaninen banaanileipä