Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Amarula-chia-suklaavanukas

Amarula-chia-suklaavanukas

Tämä Amarulalla maustettu chia-suklaavanukas on aikuisten herkku. Suklaavanukas on ihanan helppo valmistaa ja eteläafrikkalainen Amarula Marula Fruit Cream -likööri antaa sille erittäin hyvän säväyksen. Jotenkin minuun vetoaa näin lämpiminä alkukesän päivinä erityisen yksinkertaiset ja helpot herkut. Siihen kategoriaan sopivat mitä parhaiten chia-vanukkaat, jotka valmistuvat kuin itsestään.

DSC_0406_1500-1024x685.jpg

Helppo kesäherkku valmistuu kuin itsestään

Suklainen chia-vanukas syntyy taateleista, kaakaojauheesta, mantelimaidosta sekä Amarula-likööristä. Ainekset sekoitetaan nopeasti yhteen ja sen jälkeen vanukas valmistuu itsekseen jääkaapissa. Tässä ohjeessa olen käyttänyt koristeluun kaakaonibsejä ja vadelmia, mutta vielä kesäisempi annos syntyy kun käytät koristeluun tuoreita kauden hedelmiä!

Amarula-liköörillä syntyy chia-suklaavanukkaan hienostunut makumaailma

Amarulan maku sopii suklaavanukkaaseen mielestäni suorastaan täydellisesti. Se tuo esiin aivan uudenlaisen makuvivahteen ja yksinkertainen chia-suklaavanukas muuntuukin elegantimmaksi jälkiruokaherkuksi. Tarjoa jälkiruoka korkeavartisista laseista ja saat annoksesta juhlavamman!

Resepti

Lähetin reseptin suoraan Viinimaalle joten tarkemman ohjeen voit noutaa sieltä: Amarulalla maustettu chia-suklaavanukas.

DSC_0440_1000-685x1024.jpg

Sponssi-info

Tätä kirjoitusta ei ole sponsoroitu eikä sen tekemisestä ole maksettu.

Täytetyt kyssäkaalit

Täytetyt kyssäkaalit

Omenainen chia-puuro, vol 2

Omenainen chia-puuro, vol 2

0