Karamellipannacotta

Viimeisin keittokirjani Vege Talvi kätkee sisäänsä herkullisen karamellipannacottan reseptin. Karamellipannacotta on superhelppo valmistaa vegaanisena, mikä tekee siitä myös helpon jälkiruoan seurueille, joissa on sekaaneja sekä kasvissyöjiä/vegaaneja. Tämä herkku nimittäin maistuu kaikille!

Pannacottaan kuuluu myös kookosmaidosta keitetty kinuskikastike, joka on ehkä parasta mitä olen kattilassani kehitellyt. Kookoskinuski on helppo valmistaa ja sopii vaikka mihin! Jäätelön päälle, pannacottaan (tietenkin!),  jäisten karpaloiden tai puolukoiden seuraksi, säilöttyjen kirsikoiden kera tarjottavaksi… Onko jotain mihin kinuski ei sopisi?!

Karamellipannacotta

Jälkiruoka monelle eri erikoisruokavaliolle

Monesti tuntuu, että sekalaiselle ruokaseurueelle on vaikeaa valmistaa ruokaa joka sopisi kaikille. Tämä resepti kuitenkin on:

  • vegaaninen
  • kasvisruokaa
  • maidoton
  • gluteeniton

Hmm.. pähkinätön se ei ole, mutta jos vaihdat mantelimaidon esim. kookoskermaan, se pitäisi olla ok. Joskus pähkinäallergikot, joilla allergia on tosi voimakas, karttavat myös kookospähkinää, ja silloin tämä herkku ei ehkä ratkaise koko yhtälöä. Muutoin tämä pannacotta on aivan ihana herkku jossa ei maun suhteen ole tehty ainuttakaan kompromissia vaan sen erikoisruokavalioihin sopivuus on vain luontainen bonus! :)

Resepti

Missä siis resepti? Voit käydä poimimassa herkullisen Karamellipannacotta-reseptin Viinimaasta tai käydä ostamassa Vege Talvi -kirjan jos se ei vielä korista kirjahyllyäsi ;)

Karamellipannacotta

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

merenneito look

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje