GURMEE.NET

Est. 2009
“Kaloreita ei kannata tuhlata sellaiseen mistä ei tykkää.”
- isoisäni

SUOMEKSI
IN ENGLISH

After 8 am minttu-suklaa brownie vanukas - huumaava aamuherkku!

After 8 am minttu-suklaa brownie vanukas - huumaava aamuherkku!

Nautin viikonloppuna ylenpalttisesti Mustikkapiirakkavanukkaan ja rawnolan yhdistelmästä josta edellisessä postauksessani kirjoitin. Se sytytti uudelleen innostukseni raakaruokaan ja etenkin jääkaappipuuron tyyppisiin aamupaloihin. Tänä aamuna kehittelin herkullisen After Eight -minttusuklailta maistuvan raakapuuron, joka on kaiken päälle terveellinen!  Ainesten lista saattaa kauhistuttaa alkuun, mutta kiität minua, kun olet maistanut herkkuvanukasta!

DSC03428_1.jpg

Tämä minttu-suklaavanukas on todella täyttävää! Et tule kaipaamaan ruokaa ennen lounasta.. jos silloinkaan. ;) Käytin vanukkaaseen doTERRA:n Slim & Sassy V Shake jauhetta. Slim & Sassy V Shake sisältää patentoitua painonhallintaan hyvin soveltuvaa EssentraTrimiä, jonka on osoitettu useissa tutkimuksissa auttavan kortisolin hallinnassa. Kortisoli on stressihormoni joka on tiiviisti yhteydessä vatsan alueen, vyötärön, lantion ja reisien rasvankeräykseen. Slim & Sassy V Shake sisältää myös Solathinia, erityistä proteiiniuutetta luonnollisista ravintolähteistä, joka auttaa ylläpitämään kylläisyyden tunnetta pitkään. Voit halutessasi korvata V shaken jollakin käyttämälläsi proteiinijauheella. Vanilja tai suklaa toimivat makuina varmaan parhaiten. V Shake ei ole maustettu, käytän sitä, koska se on minusta loistava ravintolisä vanukkaaseen.

DSC03446_1.jpg

Minttu-suklaa brownie -vanukas

Määrä: 2 annosta


Ainekset

  • 2 dl kaurahiutaleita

  • 2 dl täysrasvaista kookosmaitoa tai kookoskermaa

  • 2 dl mantelimaitoa

  • 3 rkl raakakaakaojauhetta

  • 6 mehukasta taatelia, kivet poistettuna

  • 2 rkl psylliumjauhetta

  • ½ tl vaniljajauhetta

  • 5 tippaa doTERRAn eteeristä piparminttuöljyä (tai n. 2 tl piparminttu-uutetta, riippuu hieman merkistä)

  • 2 mitallista doTERRAn vegaanista Slim & Sassy® V Shake jauhetta

  • 1 avokado

  • ripaus suolaa

  • ripaus kardemummaa

  • 3 rkl kaakaonibsejä

Koristeluun

  • kaakaonibsejä

  • tuoreita mintunlehtiä

Valmistus

Sekoita kaikki ainekset paitsi kaakaonibsit tehosekoittimessa täydellä teholla, kunnes koostumus on sileää. Sekoita joukkoon kaakaonibsit lusikalla tai kaapimella.Lusikoi annoskulhoihin ja koristele halutessasi kaakaonibseillä ja tuoreilla mintunlehdillä.ps. Jos säilytät osan vanukkaasta yön yli jääkaapissa, siitä tulee todennäköisesti melko tiivistä. Lisää vain aamulla loraus mantelimaitoa ja sekoita tehosekoittimessa tai käsin. Lisää nestettä kunnes koostumus on sopivan juoksevaa omaan makuusi. 

Eteeriset öljyt ja Slim & Sassy® V Shake

Jos haluat kuulla lisää doTERRAn eteerisistä öljyistä tai miten voit hankkia niitä Suomessa, ota yhteyttä minuun: hanna@gurmee.net / 0400 549 969 voit myös suunnata suoraan doTERRA-sivulleni: www.mydoterra.com/hannastolt

Olen lisäksi tehnyt pienen infosivun tänne blogin puolelle, josta voit käydä kurkkaamassa perusjuttuja. Pähkinänkuoressa: voit tilata doTERRAn eteerisiä öljyjä rekisteröitymättä ja maksaa niistä normaalihinnan. Tai voit tehdä fiksusti ja rekisteröityä niin saat tuotteista -25% alennusta, ilman minimiostopakkoa. Mainitessasi minun tunnukseni rekisteröityessäsi, varmistat, että saat tukeni eteeristen öljyjen käytössä ensimmäisestä päivästä lähtien.Voit myös tutustua eteerisiin öljyihin keskittyneeseen Instagram-tiliini: Essentially Hanna.

Käytän itse vain ja ainoastaan doTERRA:n eteerisiä öljyjä, sillä yrityksen testausprosessi on tietääkseni maailman kattavin (talon oma testaus on laajin minkä tiedän ja sen lisäksi he käyttävät kolmannen osapuolen testausta. Joka ikinen erä testataan). Näin ollen tiedän doTERRA:n eteeristen öljyjen olevan täysin puhtaita, väärentämättömiä eteerisiä öljyjä. Älä koskaan käytä ruoanlaitossa eteerisiä öljyjä joiden puhtaudesta et voi olla 100%:sen varma.

Jos haluat kuulla doTERRA:n eteerisistä öljyistä tai painonhallinnan apuna hyvin toimivista Slim & Sassy -tuotteista lisää, ota minuun yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

Chocolate-1.jpg

Lime aamiaisvanukas ja laku crumble

Lime aamiaisvanukas ja laku crumble

Mustikkapiirakkavanukasta ja rawnolaa aamiaiseksi

Mustikkapiirakkavanukasta ja rawnolaa aamiaiseksi