Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Toinen Gurmee-arvonta: 50€ lahjakortti

Toinen Gurmee-arvonta: 50€ lahjakortti

Muistatteko kun kerroin, että sain Zalandolta lahjakortin jolla hankin sen uuden hillopurkkitarjotinhässäkän? No, nyt teilläkin voi olla tilaisuus ostaa samanlainen tai jotain muuta ihanaa omaan keittiöön tai kotiin. Zalandolla oltiin nimittäin sen verran reiluja, että sain toisen lahjakortin à 50 € lukijoiden kesken arvottavaksi. Päätin sitten tehdä tästä vähän niinkuin ystävänpäivälahjan teille eli torstaina 14.2. joku onnekas saa itselleen tuon toisen lahjakortin. Kivaa kun saa jakaa hyviä juttuja..

Tykkäsin ensimmäisen arvonnan yksinkertaisuudesta joten jatketaan samalla linjalla, ilman sen kummenpia osallistumissääntöjä ja kommervenkkejä. Kommentoimalla tähän postaukseen pääsee siis mukaan arvontaan. Kertokaa vaikka mitä ajattelitte kortilla hankkia tai miten aiotte ystävänpäivää juhlistaa. Ei ole pakko kuitenkaan, riittää kun kommentoi :)

Minä voin paljastaa, että olemme hankkimassa ystäväporukalla Patisserie Teemu & Markuksen ystävänpäiväkakun ja aiomme herkutella itsemme tärviölle! Jos haluatte herkutella samalla luomuksella, tässä vähän lisätietoja: Kakku sisältää sitruunamadeleinekakkua, vadelmakreemiä, rooibos-vaahtoa ja appeliisinilla maustettua valkosuklaamoussea. Hinta 6 hengen kakulle on 27 €. Kakkua saa myös leivosmuodossa jos ei noin isoa palaa halua. Me tilasimme tyttären nimiäisiin kakut samasta patisseriesta ja ne oli mielettömän hyviä!

Arvonnan suorittaa meidän oma arvontakeiju ystävänpäivänä 14.2. ja voittaja päivitetään tämän postauksen loppuun saman päivän aikana. Jättämällä oman sähköpostin kommenttilomakkeeseen mahdollistaa minun yhteydenottoni kun voittaja selviää. Jos et halua jättää omaa sähköpostiosoitettasi, voit seurata silmä tiukkana tämän postauksen päivitystä.

Onnea kaikille arvontaan! 

ps. En ole saanut Patisserie Teemu & Markukselta minkään laisia lahjuksia. Kehun heidän tuotoksiaan, koska ne ovat Oikeasti Niin Hyviä. 


Edit 17.2.2013

Hei!Kiitos paljon kaikille arvontaan osallistuneille :) Meidän arvontakeiju oli arpajaispäivänä ulkoilemassa, kun totesin että olisi hyvä hetki arpoa joten googlasin "arvontakone" ja päädyin tälle sivulle. Sivun arvontasysteemiä hyödyntäen voittajaksi seuloutui Saara (21:30 jätetty kommentti) - onnea voittajalle ja myöhäiset ystävänpäiväonnittelut kaikille!

Saara - saat lahjakorttikoodin sähköpostitse vielä tänään :)

Banaani-porkkana-mantelismoothie

Banaani-porkkana-mantelismoothie

Manteli-marjasmoothie

Manteli-marjasmoothie

0