Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Kooltaan minit, maultaan suuret naposteltavat

Kooltaan minit, maultaan suuret naposteltavat

Puputatko mielelläsi iltaisin jotain TV:n edessä, mutta lehtikaalisipsit eivät oikein tunnu hyvältä vaihtoehdolta perunasipsien tilalle? Tai oletko järjestämässä illanviettoa ystävien kesken? Tässä tulee sopivia naposteluvinkkejä!

Olen aina ollut surkea ostamaan tavallisia sipsejä, enkä koskaan edes muista niitä kun suunnittelen tarjoiluja illanistujaisiin. Sitten illan tullen huomaan usein kaipaavani jotakin pientä tarjolle. Jotain sellaista, mikä ei vaatisi varsinaista kattausta ja joka olisi kivan rentoa ja helppoa ottaa esille.

Kehittelin Linkosuon ruissipseistä ja Herkkumaan valmissalaateista superhelppoja ja maukkaita dippejä joilla voit kuorruttaa sipsit ja laittaa kauniisti tarjolle, tai yksinkertaisesti valmistaa valmiin dipin johon sipsejä voi kastaa ja rouskutella menemään. Eri makuisista ruissipseistä saa kivaa vaihtelua ja pari eri dippiä varmistaa, että jokaiselle löytyy varmasti oma suosikki.

Kooltaan minit, maultaan suuret naposteltavat


Mini texmex-suupalat

Ainekset

Valmistus

  1. Murskaa avokadon hedelmäliha haarukalla ja sekoita joukkoon Devil's -salaatti. Mausta seos suolalla ja mustapippurilla.

  2. Lusikoi seosta ruissipsien päälle ja koristele persiljalla. Vaihtoehtoisesti voit tarjoilla täytteen dippinä isosta kulhosta.

Paholaisen dippi ja ruissipsit

Ainekset

Valmistus

Sekoita paholaisen salaatti ja herkkukastike sekaisin ja mausta halutessasi mustapippurilla. Käytä dippikastikkeena tai vaikkapa pizzassa tomaattikastikkeen sijasta.

Ruokaisa kurkkudippi ja viettelevät sour cream -ruissipsit

Ainekset

Valmistus

  1. Soseuta pavut, kurkkusalaatti sekä herkkukastike sekaisin ja tasaiseksi seokseksi sauvasekoittimella tai blenderissä. Mausta mustapippurilla.

  2. Käytä dippikastikkeena tai pursota valmiiksi ruissipsien päälle ja koristele tuoreilla yrteillä


Sponssi-info

Artikkeli kirjoitettu yhteistyössä Linkosuon Leipomon ja Herkkumaan kanssa.


Kylmäsavuporoa ja ruista - kotimaiset herkkumaut yhdessä

Kylmäsavuporoa ja ruista - kotimaiset herkkumaut yhdessä

#Watermelongate

#Watermelongate

0