Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Kaunein jouluruokakirja + arvonta

Kaunein jouluruokakirja + arvonta

Pääsin vähän aikaa sitten tutustumaan kirjaan nimeltä Hyvää Joulua! (WSOY). Kirjan taustalta löytyy omia suosikkitekijöitäni: Teresa Välimäki, Johanna Lindholm ja valokuvista voi ylpeänä ottaa kunnian Laura Riihelä.

Kirjoitan harvoin pelkästään jostakin kirjasta. Yleensä kirjoitan jostakin ohjeesta ja mainitsen mistä kirjasta tai muusta lähteestä ohjeeni ovat peräisin. Tästäkin kirjasta on kyllä näytteitä tulossa, mutta koska Hyvä Joulua! on nimenomaan jouluruokakirja ja ohjeet todennäköisesti pääsevät meidän keittiössä kokeiluun ihan joulun alla, halusin kertoa teille tästä kirjasta jo nyt. Lisäksi tiedossa on yhden Hyvää Joulua! -kirjan arvonta, joten lue eteenpäin :)

Hyvää Joulua! on paitsi reseptiikaltaan, myös visuaalisesti aivan huikean hieno opus. Kirjan lehtiä käännellessäni tunsin ylpeyttä suomalaisesta kirja-alan osaamisesta. Lumoavan kauniit kuvat, upea taitto ja herkullisen kuuloiset reseptit. Täydellinen trio. Kirjasta löytyy ideoita talviaamuihin, napostelunälkään ja alkupaloiksi (tai glögin kaveriksi), pääruoiksi ja niiden rinnalle ja tietenkään jälkiruokia ei ole unohdettu. Kiva lisä kirjassa on ruokalahjat. Oma suosikkini ruokalahjoissa on aiemmin ollut Brownie purkissa, mutta nyt on tiedossa monta uutta ihanaa ideaa. Lahjojen lisäksi kirjasta löytyy herkullisia ideoita kodin koristeluun.

Jouluhan ei tietenkään pääty pelkästään yhteen tai kahteen joulukattaukseen, vaan jämiä jää pitemmällekin. Teimme juuri tänä kesänä kinkkupiirakkaa pakastetuista joulukinkun jämistä. Hyvää Joulua! tarjoaa liudan muita ideoita jouluruokien tähteiden hyödyntämiseen maukkaalla tavalla.

Suosittelen tätä kirjaa lämmöllä jokaiselle joka tuskailee jouluruokien kanssa (mitä laittaisin ruoaksi?) tai joka nauttii uusien, mutta perinteitä kunnioittavien jouluruokien valmistamisesta. Kirja on myös kaunis lahja jollekin. Vielä ehtii hyvin käydä hankkimassa oman kopion ja ottaa kirjan ohjeet käyttöön omassa jouluun valmistautumisessa.Tässä hieman kirja-fiilistelyä videon muodossa:

Kirja-arvonta

Sain WSOY:lta ystävällisesti yhden kappaleen Hyvää Joulua! -kirjaa arvottavaksi lukijoitteni kesken. Voit osallistua arvontaan yksinkertaisesti kommentoimalla tämän kirjoituksen perään, mikä on mielestäsi parasta joulupöydässä. Vaihtoehtoisesti voit osallistua arvontaan kertomalla vastauksen tuohon samaan kysymykseen Gurmeen Facebook-sivulla, tämän kirjoituksen linkin kommenttiosiossa.

Arvontaan voi osallistua viikon ajan, aina 18.11.2014 keskiyöhön saakka. Arvonta suoritetaan seuraavana päivänä kaikkien blogin tai Facebookin kautta osallistuneiden kesken. Postitan kirjan voittajalle sitten hyvissä ajoin joulun ruokien suunnittelua värittämään :)Onnea arvontaan! 

ps. Olen saanut arviointikappaleen sekä tämän arvottavan kappaleen kustantajalta ilman vaateita tuottaa sisältöä niistä tai että mielipiteisiini olisi yritetty millään muotoa vaikuttaa. Hehkutan kirjaa koska se on mielestäni Oikeasti Mielettömän Hieno ja laadukas opus :)

EDIT 25.11.2014Arvonnan voitti siis Krista joka jätti kommenttinsa tänne blogiin 12.11. Kirja on tällä kirjoitushetkellä jo saavuttanut voittajan - iloisia leivontahetkiä! :) Kiitokset myös kaikille osallistuneille, niin blogin kuin Facebookin puolella, tämä oli tähän asti isoin arvonta Gurmeessa!

Lempi ihonhoitotuotteeni juuri nyt ja mikä on vahingoittanut minun (ja sinun) ihoa

Lempi ihonhoitotuotteeni juuri nyt ja mikä on vahingoittanut minun (ja sinun) ihoa

Kurpitsa-kaurauunipuuro

Kurpitsa-kaurauunipuuro

0