Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Gloria Blog Awards 2012

Gloria Blog Awards 2012

Eilen järjestettiin ensimmäinen Gloria Blog Awards. Gurmee ei nyt ihan yltänyt short listille, mutta hienohan tuonne oli päästä seuraamaan oikeasti hienojen blogien palkitsemista. Olin teiltä ihanilta lukijoilta saanut siis sen verran ääniä ohi listan, että kutsu kinkereihin tuli postissa :) Palkintoja saivat seuraavat blogit:

KAUNEIN ruokablogi: Vatsasekaisin Kilinkolin

Palkinto oli minusta niin ansaittu! Blogi on siisti ja tyylikäs, kuvat ovat ammattitasoa ja ohjeet herkullisia.

PARAS ruokablogi: Chez Jasu

Naisvaltaisesta ruokabloggaajayhteisöstä valittiin Jasun blogi, muttei suinkaan mieskiintiön vuoksi, vaan kovan tason. Myös Jasun blogista löytyy upeita kuvia sekä ohjeita. Jos et ole blogia vielä lukenut niin nyt äkkiä tutustumaan!

LUKIJOIDEN SUOSIKKI ruokablogi: Kinuskikissa

Tämä ei varsinaisesti yllättänyt. Kinuskikissa on mahtava leivontablogi mistä löytyy paljon käytännöllisiä ohjeita ja huikean näköisiä kakkuluomuksia. Kinuskikissa on ollut niin suosittu, että samalla nimellä on hiljattain julkaistu keittokirjakin.

Lukijoiden ääniä olivat kahmineet myös Kauhaa ja rakkautta (2. sija) sekä Chocochili (3. sija).

Henkilökohtaisesti tykkään ihan hulluna Kauhaa ja rakkautta -blogin valokuvista, niissä on sommitelmat, astiat, ruoat ja kaikki ihan kohdillaan. Chocochili on vegaaniruokaan keskittyvä blogi, joten mahtava tärppi kasvisruoasta kiinnostuneille.

Onnittelut täältäkin kaikille voittajille, tittelit olivat todella ansaittuja!

Alla pieni kuvakollaasi illasta. Klikkaamalla saat katseltua kuvia hieman suurempana.Itselleni illan parasta antia oli hapankorpun päälle loihdittu häränpotkasalaatti. Ihan mieletön herkku!!! Pakko jostain kaivaa tuo ohje. Toinen kiva ruokajuttu oli lasisesta pilttipurkista tarjoiltu superherkullinen vadelmapirtelö. Todella veikeä tapa tarjoilla pirtelö ja raidalliset pillit kruunasivat tuon tarjoilutavan. Pitää muistaa tuo kun meidän pikkuisella ensimmäiset lastenkestit koittaa.

Toinen asia jonka pistin itselleni korvan taa, oli annoskoot ja tarjoilutapa. Tarjolla oli vaikka mitä hyvää, mutta annokset olivat ainakin minun makuuni silti hieman isoja. Kädet/sormet sotkeentuivat väkisin, mikä oli minusta vähän harmillista varsinkin kun tilaisuus oli pukukoodilla cocktail ja olimme siis kaikki vähän paremmat päällä. On todella haastavaa keksiä ruokia ja annoksia, joita olisi helppo syödä seisoen, likaamatta käsiään. Olen kai vähän hienohelma, mutta jätin muutamat hyvän kuuloiset ruuat maistamatta, koska olin varma että sotkisin.

Kivat pippalot joka tapauksessa ja tarjoilut siis olivat hyvät. Olisipa mieletöntä jonain vuonna itsekin yltää tuonne short listalle.

Kiitokset kaikille listan ohittaneista äänistä ja blogissa jatkuvasta vierailusta :) On myös ollut mahtavaa huomata miten kommentteja on alkanut pudota - on huippua päästä vuorovaikutukseen lukijoiden kanssa.Raikasta viikonloppua!

Banoffee

Banoffee

Toffeinen banaani-pähkinäkakku

Toffeinen banaani-pähkinäkakku

0