GURMEE.NET

Est. 2009
“Kaloreita ei kannata tuhlata sellaiseen mistä ei tykkää.”
- isoisäni

SUOMEKSI
IN ENGLISH

Väritä resepti: Avokado-suklaakakku (vegaaninen)

Väritä resepti: Avokado-suklaakakku (vegaaninen)

Tämä on toinen postaus uudessa #väritäresepti -sarjassani jota teen ainakin nyt toistaiseksi. Ajatukseni on, että erityisesti lapset, mutta miksei aikuisetkin, voisivat tulostaa tästä itselleen väritystehtävän joka olisi paitsi kivaa puuhaa, niin samalla väritystehtävästä saisi ravitsevan reseptin käyttöönsä :)

Tämä reseptikuva on Vitamixin reseptistä tehty piirrosversio. Voit käydä lunttaamassa esim. valmiin kakun värit Vitamixin sivuilta. Myös eri raaka-aineiden värien hakeminen on ollut mielestäni opettavainen prosessi lapsille. - “Mikä on gojimarja? Minkä värinen se on? Mistä ne tulee?” ovat melko tyypillisiä kysymyksiä nyt parin kuvan kokemuksella.

Sponsorointi-info

Tämä värityskuva tai -kirjoitus ei ole Vitamixin sponsoroima, joskin minulla on Vitamixiin omat kytkökseni. Kaikki on alkanut rakkaudestani terveelliseen ruokaan ja tutkimuksieni mukaan Vitamix oli paras blenderi kaikkeen mahdolliseen terveellisen ruoan valmistukseen. Sitä kautta olen päätynyt Vitamix ambassadoriksi ja Vitamixit toki löytyvät verkkokaupastanikin.

Nämä väritystehtävät ovat kuitenkin vailla velvotteita mihinkään suuntaan. Idea on syntynyt hetken päähänpistosta. Halusin alunperin keksiä omille lapsilleni jotakin puuhaa, missä samalla oppisi jotain käytännöllistä (kuten reseptin!) ja toivon nyt näiden väritystehtävien tuovan iloa monille muillekin.

Jaa luomuksesi!

Jos sinä tai jälkikasvusi innostutte värittämään näitä, jaa luomukset mieluusti somessa tägillä #väritäresepti :) Olisi ihana nähdä valmiita luomuksia!! Voit värittää kuvan perinteisesti ja mahdollisimman lähellä aitoja värejä tai sitten jotain aivan mielikuvituksesi tuotetta. Valinta on sinun!

© Hanna Stolt

© Hanna Stolt

avokado-suklaakakkukuva väritettynä

Chokladbollar - ruotsalaiset suklaapallot

Chokladbollar - ruotsalaiset suklaapallot

Healthy kitchen -ruokaa: munakupit ja mustikkavanukas

Healthy kitchen -ruokaa: munakupit ja mustikkavanukas