GURMEE.NET

Est. 2009
“Kaloreita ei kannata tuhlata sellaiseen mistä ei tykkää.”
- isoisäni

SUOMEKSI
IN ENGLISH

Väritä resepti: omena-porkkana-inkivääri-fenkolimehu

Väritä resepti: omena-porkkana-inkivääri-fenkolimehu

Ajattelin aloittaa tällaisen #väritäresepti -sarjan, ainakin nyt toistaiseksi. Ajatukseni on, että erityisesti lapset, mutta miksei aikuisetkin, voisi tulostaa tästä itselleen väritystehtävän joka olisi paitsi kivaa puuhaa, niin samalla väritystehtävästä saisi ravitsevan reseptin käyttöönsä :)

Tämä ensimmäinen kappale on Vitamixin reseptistä tehty piirrosversio. Voit käydä lunttaamassa esim. valmiin juoman värin kannuun Vitamixin sivuilta.

Onko tämä joku sponsoroitu juttu?

Tämä värityssarja ei ole mitenkään Vitamixin sponsoroima, joskin minulla on Vitamixiin omat kytkökseni. Kaikki on alkanut rakkaudestani terveelliseen ruokaan. Sitä kautta olen päätynyt Vitamix ambassadoriksi ja Vitamixit toki löytyvät verkkokaupastanikin.

Väritystehtävät ovat kuitenkin vailla velvotteita mihinkään suuntaan. Idea on syntynyt hetken päähänpistosta. Halusin alunperin keksiä omille lapsilleni jotakin puuhaa, missä samalla oppisi jotain käytännöllistä (kuten smoothieohjeen!) ja toivon nyt näiden väritystehtävien tuovan iloa monille muillekin.

Jaa luomuksesi!

Jos sinä tai jälkikasvusi innostutte värittämään näitä, jaa luomukset mieluusti somessa tägillä #väritäresepti :) Voit värittää ne perinteisesti ja mahdollisimman lähellä aitoja värejä tai sitten jotain aivan mielikuvituksesi tuotetta. Valinta on sinun!

©Hanna Stolt

©Hanna Stolt

IMG_20200425_131336_597.jpg
Lempeät bataattiletut - sisältä samettiset, pinnalta rapeat

Lempeät bataattiletut - sisältä samettiset, pinnalta rapeat

Porkkana-bataattikeitto ja inkivääri-kookosjogurtti

Porkkana-bataattikeitto ja inkivääri-kookosjogurtti