Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Sokeriton marja-hedelmäjäätelö

Sokeriton marja-hedelmäjäätelö

Olen aivan rakastunut Vitamixiini. Olen hulluna jäätelöön, mutta sen sisältämät lisäaineet ahdistavat. Olen pohtinut miten saisin syötyä jäätelöä hyvällä omalla tunnolla ja tänään keksin herkullisen vaihtoehdon kaupan jäätelöille. Tämä jäätelö syntyy hetkessä, se on sokeriton ja superhyvää!

terveysjaatelo.jpg

Terveellinen sokeriton marja-hedelmäjäätelö


Ainekset

  • n. 3 dl pakastemansikoita

  • n. 1,5 dl pakastevadelmia

  • n. 4-5 dl nektariinia paloiteltuna ja pakastettuna

  • n. 3 dl luonnon jogurttia

Valmistus

Määrät ovat "n." koska oikeasti kaadoin vaan pakastepusseista loput marjat ja hedelmät suoraan blenderiin, mutta suunilleen noin ne määrät menivät. Nektariinit olin pilkkonut valmiiksi puolen litran minigrip-pussiin ja pakastanut yön yli. Jogurttia lisäilin kunnes koostumus oli mielestäni sopivaa, mutta kutakuinkin 3 dl siihen meni. Arvioisin :) Jos kaipaat makeutta, lisää sekaan hieman hunajaa.

Koko setti blendataan tasaiseksi ja jäätelö on valmista! Jos kaikki ei mene kerralla, kannattaa loput pakastaa vaikka jäätelöpuikoiksi - muotteja löytyy kaupoista. Tällaista jäätelöä kehtaisi tarjota lastenkutsuillakin.

Vastaavia herkkujäätelöitä voi tehdä vaikka mitä! Pakasta mielimarjasi, hedelmäsi ym. ja lisää hieman luonnonjogurttia joukkoon jotta jäätelömassasta tulee kermaisempaa. Kaikki kerralla blenderiin ja tasaiseksi massaksi. superhyvää ja terveellistä!

terveysjaatelo.jpg
Kantarellipiirakka

Kantarellipiirakka

Kala-nuudelikeitto

Kala-nuudelikeitto

0