Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Raakapallot - helppo ja ravinteikas välipala

Raakapallot - helppo ja ravinteikas välipala

Testasin joulun alla jo pitkään kaupan hyllyllä minua houkutellutta Go Greenin Go Raw ball mixiä. Valmiiseen siemenmixiin sekoitetaan vain vesi ja massa työstetään sopivan karkeaksi monitoimikoneella tai blenderissä. Kylmään hetkeksi ja pallot ovat valmiita nautittavaksi.

DSC_0675_1200.jpg

Pallot oli ihanan helppo valmistaa. Jos et ole koskaan ennen testannut raakaruokia, mutta ajatus houkuttelee, tässä on ainakin matalan kynnyksen kokeilu valmiina!

DSC_0686_1200.jpg

Ainoa mikä ei onnistunut niin helposti, oli pallojen pinnan kuorruttaminen siemenillä ja gojimarjoilla, mikä oli tietty extra-steppi siihen mitä ohjeessa mainittiin. Mutta kun tykkään näteistä palleroista :) Ehkä siemenet olisivat tarttuneet pintaan paremmin jos olisin kostuttanut sitä enemmän..? No, tämä ei kuitenkaan makua haitannut.

DSC_0687_900.jpg

Lapset olivat perinteisen epäluuloisia eivätkä suostuneet maistamaan palloja. Aikuisille kelpasi. Tällaiset energia/välipalapallot ovat tosi näppäriä ottaa vaikka mukaan töihin lähtiessä tai napata kotona jääkaapista pikkunälän yllättäessä.

DSC_0687_1200.jpg
Ruusukaali-tattaripannu

Ruusukaali-tattaripannu

Puhdas vesi - ei mikään itsestäänselvyys

Puhdas vesi - ei mikään itsestäänselvyys

0