Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Paras (luomu) meikkivoide – Zuii vs. RMS

Paras (luomu) meikkivoide – Zuii vs. RMS

Aloitin kosmetiikan käytön kolmannella luokalla aneltuani äitiäni ostamaan ensimmäisen ripsivärini. Sovimme, että vähäsen ripsien kärkiin oli ihan ok ;) Sittemmin teini-ikäisenä meikkaamiseen saattoi aamulla kulua parikin tuntia. Nautin erityisesti silmämeikin tekemisestä. Käysin vuosia Lumenen meikkejä, kenties siksi, että niitä oli helposti saatavilla, ne olivat kohtuullisen hintaisia ja värivaihtoehtojakin löytyi. Meikkivoiteista löytyi  myös helposti skandinaaviselle iholle sopiva väri.

Tänä päivänä en enää laittaisi samoja pakkeleita iholleni päiväksikään. Meikkivoide on ollut mielestäni yksi vaikeimpia tuotteita löytää juuri oikean sävyisenä, oikealla peittävyydellä ja koostumuksella. Eikä vähiten siksi, että eriytyisesti meidän naisten iho on jatkuvassa muutoksessa hormonitoimintamme, ikääntymisemme, sekä ulkoisten tekijöiden vuoksi.

Olen nyt kuukausia, kiitos kosmetologiystäväni Liinun, käyttänyt RMS:n un-cover-up meikkivoidetta. Alkuun olin hyvin skeptinen – purkki näytti niin pieneltä ja voide Joe Blascomaisen paksulta, mutta jo ensimmäinen kokeilu vakuutti. RMS:n meikkivoide levittyy upeasti, kunhan muistan sipaista helposti pintakuivalle iholleni pari tippaa öljyä alle. Olen viime aikoina alkanut myös käyttää RMS:n meikkivoidesivellintä levittämiseen.

DSC_0772.jpg

Meikkivoidesuhteeseeni on kuulunut viimeisen vuoden aikana pari hetken mielijohteesta tehtyä syrjähyppyä. Halusin kokeilla löytäisinkö jostain vielä paremman meikkipohjan. Kokeilin Terre D’Ocin BB-voidetta kesällä (hyvä sävy, liian voimakas tuoksu, ei kovin hyvä kesto), Idun Minerals meikkiuuteria (erinomainen peitto, ei toiminut niin hyvin pintakuivan ihoni kanssa – lopputulos oli turhan meikattu omaan makuuni) ja sitten tuli Zuii. Zuii oli oikeastaan ensimmäinen varteenotettava kilpailija RMS:n meikkivoiteelle ja hetken aikaa käytinkin pelkästään Zuiita, sen ikäänkuin helpomman levitettävyyden vuoksi. Joitain viikkoja myöhemmin kaivoin taas kaapista RMS:n meikkivoiteen ja muistin miksi olen siihen niin ihastunut.

DSC_0766.jpg

RMS “un” cover-up hoitaa ihoa, ei sisällä voimakasta tuoksua, levittyy aina tasaisesti (!!!) ja luo kauniin luonnollisen näköisen terveenä hohtavan ihon joka ei ole tippaakaan “pakkeloitu”. Meikkivoide sulautuu ihon omaan sävyyn ja ehostaa siitä vain entistä tasaisemman sävyisen. Normaalikäytössä ohut kerros riittää erinomaisesti huoliteltuun, kevyeeseen päivämeikkiin. Hieman paksumpi kerrostus ja huolella taputeltu RMS “un” powder päälle niin iltameikki syntyy käden käänteessä ja kestää koko illan. Pieni pakkaus on riittoisa ja helppo ottaa mukaan myös matkalle!Luulenpa, että meikkivoidesuhteeni on vihdoin vakaalla pohjalla. Ruoho ei enää viherrä aidan toisella puolella :)

DSC_0778.jpg
Artisaanikahvila Cafe Postres, Porvoo

Artisaanikahvila Cafe Postres, Porvoo

Aamun raikas aprikoosikerrosherkku

Aamun raikas aprikoosikerrosherkku

0