Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Inspiration

Gurmee.netissä kelluu TNS Gallupin kysely, mitä ihm? Vastaus kysymykseen on, että tuo kelluva kyselylappunen näkyy jokaiselle lukijalleni kerran, kun olet klikannut Kyllä tai Ei, katoaa tuo kysely näkyvistä. Syy siihen, että tuo kysely blogissani näkyy selittyy puolestaan sillä, että lokakuussa blogimaailmaan syntyy uusi jännittävä Inspiration-konsepti ja Gurmee.net on kutsuttu mukaan!

Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Bloggaajalle Inspiration avaa tilaisuuden päästä esille Suomen johtavalla blogisivustolla ja löytää uusia lukijoita.

Gurmee.netissä näkyy siis hetken aikaa TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Halutessasi voit osallistua tutkimuksen pop-up –kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia. Kun olet vastannut kyselyyn (tai ilmoittanut ettet halua vastata siihen), ei se enää näy blogissa seuraavan kerran vieraillessasi.

Kiitos jo etukäteen kaikille kyselyyn vastanneille!

Kuva: http://freerangestock.com/details.php?gid=&sgid=&pid=17518

Pehmeä punajuuri-juustokeitto

Pehmeä punajuuri-juustokeitto

Savuinen bataattikeitto

Savuinen bataattikeitto

0