Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Ihan parasta teetä!

Ihan parasta teetä!

Jos joskus tavallinen vihreä tee, tai muuten vaan huonolaatuinen tee alkaa tympimään, kannattaa suunnata Fredalla sijaitsevaan The Ounce teekauppaan. Liikkeeseen on saatu luotua upea tunnelma vanhan ajan teekaupasta, missä kaikki teet ovat kauniisti esillä lasipurkeissa ja myyjä punnitsee sinulle teetä unsseissa.

screen-shot-2010-09-03-at-10-11-08-am.png

Nappasin itse mukaani kolmea erilaista vihreää teetä, sillä kaipasin vaihtelua. Yksi niistä oli tämä kuvassa oleva Bambun versoja-tee. Myyjä leimasi pussiin etiketin ja kirjoitti teen nimen pussiin vanhan ajan mustekynällä. Huikeaa.

Se, mikä erottaa nämä teet kaikista (jopa Kiinasta asti roudaamistani teelaaduista) on korkea laatu. Sen huomaa välittömästi teetä katsoessaan, vaikkei teehen niin vihkiytynyt olisikaan - teelehdet ovat paksuinakääröinä pussissa ja joukossa on kuivattuja, muttei läpeensä kuivahtaneita esanssisia, hedelmän paloja. Joukossa on myös kuivattuja kukkia ja mausteita kokonaisina (kuten esimerkiksi kardemumman siemeniä).

screen-shot-2010-09-03-at-10-20-06-am.png

Tee maistuu ihanan pehmeälle, eikä kaipaa joukkoonsa mitään lisämausteita. Tähän jää vain koukkuun.Jos haluatte siis todellisia tee-elämyksiä, käykää tutustumassa tähän ihanaan paikkaan.

http://www.ounce.fi/

ps. en ole vastaanottanut lahjuksia missään muodossa tältä liikkeeltä, olen vain totaalisen ihastunut liikkeeseen ja erityisesti liikkeen tarjoamiin teelaatuihin :)

Aasialainen hätäkastike

Aasialainen hätäkastike

Voin sijasta leivän päälle: Crunchy Peanut Butter

Voin sijasta leivän päälle: Crunchy Peanut Butter

0