Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Ess-a-Bagel New Yorkissa

Ess-a-Bagel New Yorkissa

Kävimme viime viikonloppuna New Yorkissa. Yksi reissun kivoimmista kokemuksista ruokamielessä oli Ess-a-Bagel  eli bagel-kahvila/ruokala. Ravintola on ollut toiminnassa 1976 lähtien joten perinnettä ja uskollisia asiakkaita riittää. Ravintola on kovin vaatimattoman näköinen, mutta NY:n hintatasoon nähden kohtuuhintainen. Annoksen hinta määräytyy painon mukaan, muun tarjonnan tarkka hintalista löytyy Ess-a-Bagelin kotisivulta. Palvelu oli ainakin meidän kohdalla huumorilla höystettyä ja pidimme paikasta molemmat.

Kaikki tarjolla oleva ruoka on kosheria ja tiskit notkuvat erilaisia bageleita, salaatteja, täytteitä sekä jälkiruokia. Listalta voi valita valmiin bagelin tai kustomoida omansa täysin. Yksi bagel on niin valtava, että sillä saa mahansa täyteen pitkiksikin ajoiksi.

Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka jos sattuu olemaan New Yorkiin matkalla.http://www.ess-a-bagel.com/ (Kuvat Ess-a-Bagelin kotisivuilta)

ps. Viereiseen pöytään pöllähti näyttelijä Rob Estes perheineen/seurueineen, mikä tietysti höysti lounashetkestä vielä mielenkiintoisemman :)

Mehevä savuporopiiras

Mehevä savuporopiiras

Herkullinen joulukortti

Herkullinen joulukortti

0