Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

DIY Tumma sokeri-hunajakuorinta

DIY Tumma sokeri-hunajakuorinta

Tämä kuorinta on ihana ja tuoksuu mahtavalle! Löysin ohjeen IIN:n Summer Skin: Care & Repair esitteestä. Kosmetiikkaan ei tarvitse upottaa pientä omaisuutta. Käytä tuoreita, korkealaatuisia raaka-aineita suoraan keittiön kaapistasi ja ihosi kiittää. Tein tämän kasvokuorinnan aiemmin tänään ja ihastuin siihen täysin. Mittasin, kuten ohjeessa käskettiin, 3 rkl kutakin ainesta, mutta tuloksena oli melko paljon kuorintatahnaa. Luulen, että 1-1,5 ruokalusikallista riittäisi yhtä kasvojen kuorintaa varten. Olen nyt säilönyt ylimääräiset tahnat lasipurkkiin siinä toivossa, että se säilyisi toiseenkin kertaan.

Tässä kuorinnassa on mahtavat ainekset. Sokeri kuorii ihoa hellävaroen. Ihonhoitotuotteena oliiviöljy kosteuttaa ihoasi rasvahappojensa avulla. Ja viimeiseksi hunajassa puolestaan on antimikrobisia entryymejä ja se tuoksuu ihanalle. Hunaja on muutenkin todella monikäyttöinen tuote jota ei kannata unohtaa hiusten tai ihonhoidossakaan.

Käytä aina laadukkaita aineksia, niin ruuanlaitossa kuin ihollesikin. Pidän ajatuksesta, että tätä itse tehtyä kuorintatahnaa voisi halutessaan vaikka syödä. Samaa ei voi sanoa yhdestäkään kaupasta hankitusta ihonhoitotuotteesta.Kun kuorinnan ainekset yhdistetään, muodostuu melko paksu tahna. Ensin tuo tahna ei tahtonut ottaa tarttuakseen iholleni, mutta hieroin sitä hellävaroen, pyörein liikkein kasvoille ja hiljalleen se alkoikin tarttua paremmin. Annoin sen vielä vaikuttaa iholla hetken ennen kuin huuhtelin kuorinnan pois. Iho jäi persikkaisen pehmeäksi. Täydensin hoitoa lempituotteillani Suki skin care -sarjasta: ultra protect eye balm night silmienympärysiholle ja concentrated clarifying toner kasvoille sekä decolteelle.

Ihana tapa aloittaa mikä tahansa päivä!

scrub.jpg

DIY Tumma sokeri-hunajakuorinta


Ainekset

  • 3 rkl huoneenlämpöistä kylmäpuristettua extra neitsytoliiviöljyä (luomu)

  • 3 rkl tummaa sokeria (käytin Ruohonjuuresta ostettua raakasokeria)

  • 3 rkl luomuhunajaa

Valmistus ja käyttö

  1. Sekoita ainekset ja hiero kasvoille pyörein liikkein.

  2. Huuhtele pois ja kosteuta iho tarvittaessa.

Reilusti vihreät pinaattivohvelit

Reilusti vihreät pinaattivohvelit

Mantelimaitosmoothiella päivä lähtee lempeästi käyntiin

Mantelimaitosmoothiella päivä lähtee lempeästi käyntiin

0