Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Blogin osoite ja vähän historiaa

Blogin osoite ja vähän historiaa

Hei kaikille!Olen eilen ja tänään hieman nörtteillyt (tavallista enemmän) ja muuttanut blogin pysyvästi osoitteeseen www.gurmee.net.

Aiemmin blogiin pääsi kahdesta osoitteesta: www.gurmee.net ja gurmee.wordpress.com, mutta ainoastaan tuon jälkimmäisen kautta sai tallennettua suoria linkkejä tiettyihin ohjeisiin. Jos blogiin saapui gurmee.net:in kautta, ei URL muuttunut, eikä yksittäisten ohjeiden linkkejä voinut siksi tallentaa.

Nyt vanha gurmee.wordpress.com-osoite ohjaa suoraan gurmee.net osoitteeseen joten ei huolta jos käytätte vanhaa, mutta tästä päivästä lähtien saatte käytännöstä mistä tahansa osoitteesta tallennettua suorat linkit ohjeisiin.Toivottavasti ei mennyt liian sekavaksi ;) Ainoa mitä kannattaa tästä kaikesta muistaa on, että blogi löytyy jatkossa helpoimmin osoitteesta (joka on monille jo tuttu muutenkin)

www.gurmee.net

Käynnit alusta saakka

Käynnit alusta saakka

 Gurmee:ssa on muuten tähän päivään mennessä käyty 25 505 kertaa! Kiitos joka ikisestä käynnistä, toivottavasti olette löytäneet mieleisiä ohjeita! On ollut hauskaa huomata miten blogi on hiljalleen herännyt eloon viimeisen vuoden kuluessa. Alla oleva graafi näyttää käynnit per kuukausi viime vuoden lokakuusta lähtien :) Melkoista kehitystä! Olen niin fiiliksissä koko jutusta.

Gurmee lähti alunperin liikkeelle omana pikku kokeiluna staattisella Google Sites systeemillä. Kun sitten viime vuoden lokakuussa tein töihin pari kurpitsapiirakkaa ja lähetin linkin ohjeeseen työkavereille sinne vanhalle saitille, joka lähinnä toimi omana reseptivarastonani, vinkkasi yksi teknisesti lahjakkaampi kollegani, että saitti toimisi paremmin blogimuodossa.

Tästä kommentista rohkaistuneena lähdin julkaisemaan reseptejä blogissa ja lopun näkeekin täällä blogin sivuilla. Erityisen kivaa on ollut saada kommentteja ja kyselyitä vanhoista ohjeista sekä saada reseptivinkkejä lukijoilta! Lisää näitä :)

Kiitos kaikille inspiroivasta vuodesta 2010 ja iloista, herkullista uuden vuoden juhlintaa sekä alkavaa vuotta 2011!

Hanna

Kylmäsavustettua kuhaa alkupalaksi

Kylmäsavustettua kuhaa alkupalaksi

Helppo kanajuttu

Helppo kanajuttu

0