Savulohi-munakasrulla

Tämä ohje löytyi Etelä-Suomen Sanomista 10.4.2014. Ohje on dekkarikirjailija Tuula Maj Salmelannkäsialaa ja sopii hyvin karppasjan ruokavalioon. Oli ruokavalio lähes mikä tahansa, on tämä munakas kivaa vaihtelua perinteiseen munakkaaseen ja tästä saa helposti nätin tarjottavan esim buffet-pöytään. Alla olevassa ohjeessa pari äitini muokkausta mukana.

Munakasrulla | gurmee.net | © Hanna Stolt

Pohja (isolle pellille):

  • 9 munaa
  • 2 1/4 dl kermaa
  • Pikku ripaus herbamarea
  • Tilkka ruokaöljyä

Täyte:

  • 300 g savulohta
  • 200 g tuorejuustoa (maustetuille saa vaihtelua! Kokeile esim tilliä tai aurinkokuivattua tomaattia)
  • Tilliä
  • 3 rkl kapriksia
  • 2 dl juustoraastetta

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Vatkaa pohjan ainekset kulhossa ja kaada tasaisesti leivinpaperilla päällystetylle uunipellille. Paista n. 15 min. Sekoita sillä välin täyteainekset. Levitä täyte hieman jäähtyneelle munakaslevylle. Rullaa munakas kääretortun tapaan ja ripottele juustoraastetta rullan päälle. Kuorruta munakasrulla uunissa. Se on valmis, kun juusto on sulanut ja saanut kullanhohtoisen värin.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

RuokapyramidihuijausValkosuklaapallerot | gurmee.net | © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje