Helppo mozzarellasalaatti

Mozzarellasalaatti © Hanna Stolt

Mozzarellasalaatti

Tämä mozzarellasalaatti on kuulunut minun perheeni perussuosikkeihin jo vuosia. Salaatin juuret ovat jossain päin Italiaa ja pidän salaatin yksinkertaisuudesta sekä upeasta mausta. Parilla raaka-aineella voi saada aikaan melkoista herkkua ruokapöytään!

  • 1 pallo luomu mozzarellaa
  • 1-2 tomaattia
  • nippu tuoretta basilikaa
  • extra virgin oliiviöljyä
  • mustapippuria
  • (suolaa)

Siivuta tomaatit sekä mozzarella. Käytän itse mozzarellan siivuttamiseen kananmunan siivutinta, älyttömän kätevää ja mozzarellapallosta saa juuri sopivan paksuisia siivuja kerralla. Lado lautaselle peräkanaa siivu mozzarellaa, siivu tomaattia ja lehti tai pari tuoretta basililkaa. Toista kunnes mozzarella loppuu. Roiski päälle hieman oliiviöljyä ja rouhi lopuksi mustapippuria ja halutessasi hieman suolaa salaatin päälle. Tarjoile heti.

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Papu-tomaattipastakastike © Hanna StoltMinestrone Rosso © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje