Manteli-marjasmoothie

Manteli-marjasmoothie © Hanna Stolt

Manteli-marjasmoothie

Tein aamupalaksi smoothien itsetehdystä mantelimaidosta ja marjajauheista. Pakastemarjat olisivat käyneet tähän myös erinomaisesti, mutta nuo marjajauheet nyt tarttuivat ensimmäisenä käteen aamutokkurassa. Mantelimaito on helppo tehdä itse ja pidän Avaruusaseman ohjeesta jossa sitä makeutetaan hieman taateleilla. Muuten tämä onkin todella simppeli smoothie jota voi hyvin varioida eri marjajauheilla tai juuri niillä tuoreilla tai pakastemarjoilla. Sekaan voisi myös heittää hieman proteiinijauhetta. Nyt kun tätä alkaa ideoida, tulee koko ajan lisää hyviä smoothie-versioita mieleen…

  • 2,5 dl mantelimaitoa
  • 1 banaani
  • 1,5 rkl mustaherukkajauhetta
  • 1,5 rkl vadelmajauhetta
  • ripaus vaniljajauhetta (aitoa vaniljaa)

Kaikki ainekset korkeaan kuppiin ja sauvasekoittimella tasaiseksi juomaksi. Nauti heti!

Facebook Comments
Related Posts

Vastaa

Marmoroidut_brownietHillot © Hanna Stolt

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. / Jatkamalla sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön. more information / lisätietoja

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close / sulje