Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Vitamix Kimppatilaus vol 2

Vitamix Kimppatilaus vol 2

Lukijoiden pyynnöstä järjestän toisen Vitamix-kimppatilauksen joka on auki maaliskuun puoliväliin. Nyt on hyvä tilaisuus hankkia itselle oma keittiön ihmelaite edulliseen hintaan :)

Kuten olette saattaneet huomata, olen aivan rakastunut Vitamixiini. Ystävien ja perheenjäsenten kiinnostuessa laitteesta (olen saattanut pari ylistävää sanaa päästää huuliltani) otin yhteyttä Suomen Vitamix-maahantuojaan eli Primulatoriin. Tämä on siis ainoa virallinen maahantuoja. Tein Primulatorin kanssa sopimuksen, että voin toimittaa heille kimppatilauksen Vitamix TNC 5200 -koneesta ja näin jokainen kimppatilaukseen osallistunut saa tuntuvan alennuksen.

Ennen kuin mennään tilausteknisiin asioihin, yritän kiteyttää miksi tämä kone on paras blenderi ikinä. En ole koskaan valmistanut blenderillä niin paljon ruokaa, kuin saatuani Vitamixin keittiönpöydälleni. Se on tehokas ja sen käyttö on jotain aivan muuta kuin tavallisten blendereiden. Ruoka ei jämähdä kannun reunoille vaan sen saa helposti puskettua teriä kohti tarvittaessa. Vitamixilla kaikki ruoka on syntynyt superhelposti ja mikä parasta, sen puhdistaminen on naurettavan helppoa. Aiemmin minulla on tavallisten blendereiden kannut jääneet odottamaan tiskivuoroaan välillä jopa viikoiksi kun homma on tuntunut niin hankalalta. Vitamixin kanssa usein pelkkä huuhtelu riittää, mutta kun kannu likaantuu kunnolla, riittää kun sen täyttää puolilleen vettä, lisää pari pisaraa astianpesuainetta ja antaa blenderin pyöriä pari minuuttia täydellä teholla. Se siis käytännössä pesee itse itsensä! Lisäksi Vitamixista löytyy niin paljon poweria, että sillä saa valmistettua esim. lämpimän keiton ilman hellalla kuumentamista – kitka hoitaa kuumentamisen blenderin käydessä.

Kesällä ihan parasta on ollut omien (terveellisten ja hyvien!) jäätelöiden valmistus parissa minuutissa. Aiempiin blendereihini verrattuna Vitamixin työnjälki on myös huomattavasti parempaa – mantelimaitoakaan ei välillä huvittaisi siilata kun kone saa esim. mantelit niin hienoksi että siilaaminen tuntuu melkein turhalta. Aiemmilla koneilla mantelimaitoon on aina jäänyt taatelin riekaleita tai reilun kokoisia mantelin paloja. Tämä on epäilemättä monipuolisin kodinkone jota itse olen koskaan keittiössä käyttänyt.

Sitten niitä tilausteknisiä…

Koska tilaamme laitteet suoraan viralliselta maahantuojalta, on niissä 7 vuoden (!!!) takuu kotikäytössä. Lähtökohtaisesti koneet ovat niin korkealuokkaisia, ettei takuuta tarvita, mutta on kiva tietää, että jos ikinä tulee mitään ongelmaa, löytyy läheltä myös luotettava maahantuoja joka hoitaa asian ja näin pitkällä aikavälillä.

Vitamix TNC 5200 -mallia on saatavilla neljässä eri värissä: musta, punainen, valkoinen sekä rosteri, joista rosteri on hieman muita tyyriimpi. Paketissa tulee mukana Kone, yksi 2 litran kannu (wet jug), hyvä 80-sivuinen reseptikirja sekä “tampperi”, siis sauva jolla voidaan seosta puskea teriä kohti turvallisesti, myös koneen käydessä.Viime kimppatilaukseen verrattuna tällä kertaa bonuksena voi myös tilata pelkän kannun jos tarvetta löytyy. Muistathan lisätä tilaukseen postikulut, sillä tuotteet toimitetaan postitse tilanneille.

Kimppatilaus suljetaan 15.3.2014 jonka jälkeen toimitan tilauksen maahantuojalle 16.3. ja tämän jälkeen saammekin koneet pian postiin.

Tilaa omasi jo tänään!

Tilauksen voit tehdä ja maksaa Holvin turvallisessa verkkokaupassa haluamallasi maksumuodolla:https://holvi.com/shop/gurmee/

Kasvisbolognaise

Kasvisbolognaise

Gluteeniton siemen-pähkinäleipä

Gluteeniton siemen-pähkinäleipä

0