Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Pikasalaatti

Pikasalaatti

Tein jokin aika sitten tällaisen pikasalaatin kun meille tuli vieraita. Pikasalaatti on loistava vaihtoehto varsinkin jos pöytään on istumassa monta ihmistä joilla jokaisella on vähän oma ruokavalionsa.

Tein perussalaatin valmiiksi kulhoon ja lintsasin jopa paprikan kanssa - lähikaupasta sai erivärisistä paprikoista tehtyä sekoitusta valmiiksi pilkottuna. Siihen pari purkkia Arlan Apetina fetapaloja joukkoon.

Lähikaupasta saa myös grillattua broileria. Broilerin saa todella kätevästi ja nopeasti perattua kun vetäisee kumihanskat käteen (tai voi tuon tehdä ilmankin, mutta hanskojen kanssa paljon siistimpää puuhaa) ja nyppii lihan irti luista sormituntumalla. Valmiiksi perattu broileri kippoon, fetapurkkien öljy kastikkeeksi omaan astiaan ja vähän siemensekoitusta viereen.

Tähän voisi myös lisätä esim. tonnikalaa tai valmiiksi kypsennettyä lohta tai vaikka graavilohta, juustoja voi varioida tai jättää kokonaan pois. Juuston voi myös tarjoilla erillään jos joku ei halua syödä maitotuotteita.

Tällaisen salaatin valmistaa muutamassa minuutissa ja siitä tulee maukasta ja täyttävää.

Meillä oli lisänä myös Kallen tekemää kirsikkabalsamicoa. 

Vihreä porkkanakeitto

Vihreä porkkanakeitto

Sydänsurujen kakku

Sydänsurujen kakku

0