Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Petris Chocolate Room, Fiskars

Petris Chocolate Room, Fiskars

Fiskarsista bongasimme Petris Chocolate Roomin, ihanan suklaapuodin joka oli muuten varmaan ainoa tienpätkän putiikeista, missä oli kunnon ilmanvaihto! Näitä tuotteita löydetään muualtakin Suomesta. Erityistä tuotteista tekee sen, että jokaisesta praliinista lähtien kaikki on tehty käsityönä. Tämän Fiskarsin kahvilan kaikki praliinit, kakut, leivokset ja suolaiset oli kaikki valmistettu paikan päällä.

Kannattaa tutustua paikan kotisivuihin - sieltä löytää koko tarinan, miten Petri ja Nina päätyivät pystyttämään suklaapuotinsa. Sivuilla kerrotaan myös hyvin siitä miten ja mitä suklaita tuotteisiin valitaan. Kaikesta välittyy ehdoton kiinnostus ja intohimo suklaaseen.

Petris Chocolate Room löytyy Fiskarsista sekä Helsingistä, Museokatu 11:stä.

Kallen lautaselta löytyi cappucinoon lisäksi muhkea mehevä croissant sekä pari jälkkäripraliinia. Oli kuulemma hyvää :)

Itse valitsin parsapiirakan sekä palan suussa sulavaa suklaakakkua. Tiskillä suurin ongelma oli valinnan vaikeus, kakut ja herkut olivat toinen toistaan paremman näköisiä ja kuitenkin fakta on, etten ihan jokaista voinut lautaselleni mahduttaa.

Tämä suklaapuoti oli paras paikka Fiskarsin ruukin alueella, niistä joissa me ehdimme vierailla. Muut kahvilat olivat hiostavan kuumia helteellä ja ruuat näyttivät olevan vähän sinne päin tai sitten kärsineen jo pahasti kuumuudesta. Petris Chocolate Roomissa ilma oli raikas ja kaikki mitä tarjolla oli, näytti tuoreelta ja herkulliselta. Jos et siis missään muualla ehdi Fiskarsissa poikkeamaan, niin käy edes tässä ihanassa suklaapuodissa :)

Suklaakakku © Hanna Stolt

Suklaakakku © Hanna Stolt

Viljapossun kyljystä yrttikastikkeessa, parsakaalimousse ja voissa haudutettu pinaatti

Viljapossun kyljystä yrttikastikkeessa, parsakaalimousse ja voissa haudutettu pinaatti

Kanacurrypata ja kukkakaaliriisi

Kanacurrypata ja kukkakaaliriisi

0