Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Patisserie Teemu & Markus: Ystävänpäiväunelma

Patisserie Teemu & Markus: Ystävänpäiväunelma

Helsingissä on yksi konditoria jonka luomuksista meinaa lähteä järki. Patisserie Teemu & Markus tehtailee ainutlaatuisen kauniita ja unelmaisen hyviä kakku- ja leivosunelmia. Viime ystävänpäivänä päätin hankkia itselleni ja ystävilleni hyvällä tekosyyllä P T&M:n ystävänpäiväkakun.

Kokemus lähtee P T&M:n kauniista pikku putiikista Kiseleffin talossa. Sitten saat käteesi kauniin pelkistetyn kakkupaketin: Sitten kotona avaat paketin. Kakku on nostettu kultaiselle alustalle. Se on kuin palkinto hyvästä tekosyystä.

Tutustut yksityiskohtiin. Ne valkosuklaiset lehdykät, niissäkin on hieman helmiäistä. Mitään ei ole jätetty puolitiehen.

Kakku on muutenkin täydellinen. Samettinen pinta, pienet koristeet, graafinen malli, makuyhdistelmät, suutuntuma... ah..Tästä kakusta pääsi nauttimaan kuuden hengen seurue ja hintaa sillä oli 26 €. Melko kohtuullista, sanoisin. Tuo ystävänpäiväkakku sisälsi sitruunamadeleinekakkua, vadelmakreemiä, rooibos-vaahtoa ja appeliisinilla maustettua valkosuklaamoussea.

Patisserie Teemu & Markuksen Facebook-sivua kannattaa myös seurata niin voi ehtiä maistelemaan ajankohtaisia herkkuja myös mm. naistenpäivänä ja itsenäisyysjuhlistuksissa jne.

PS. tämä ei ole maksettu mainos. En ole hyötynyt hehkutuksesta mitään, paitsi hyvän mielen ihanan paikan esille tuomisesta :)

Raikas ananasmehu

Raikas ananasmehu

Rikollisen helppo ja hyvä savulohipasta

Rikollisen helppo ja hyvä savulohipasta

0