Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Parhaat luomu mascarat

Parhaat luomu mascarat

Tämä kirjoitus minun on pitänyt kirjoittaa jo pitkään. Olen vuosien aikana testannut useita eri luomu mascaroita, mutta pettynyt karvaasti lähes poikkeuksetta. Koostumus on ollut pielessä tai harja ei ole erotellut ripsiä tai tuote on valunut pitkin poskia päivän kuluessa. Reilu vuosi sitten löysin uuden tuttavuuden: rms:n defining mascaran, jonka ostin Liinu’n Organic Beautysta. Olin onneksi saanut ripsarista suositukset Liinulta, sillä en muuten olisi ehkä arvannut ostaa tuotetta. Tuotteen koostumus on vahamainen ja paksu – vähän kuin kuivahtanut perus mascara. Väri on paksuhkona kerroksena ohuen harjaosan ympärillä, eikä näytä kovin houkuttelevalta, jos totta puhutaan.

DSC_0246.jpg

Ensimmäisestä kokeilusta lähtien olin kuitenkin aivan myyty! Tässä oli vihdoin luomu mascara jolla saan luonnostaan melko pitkät ja taipuisat (ja myös helposti klimppiintyvät) ripseni kauniisti eroteltua. En tarvitse erikseen ripsentaivutinta, vaan ripset taipuvat juuri sopivasti väriä levittäessä. Epäilyttävän pieni harjaosa on itseasiassa omiaan ylttämään ripsien tyveen saakka, ilman pelkoa siitä, että harjasten kärjet osuisivat silmään (jep, tämä on oikeasti ongelma ;).

Ainoa haaste omalla kohdallani on oikean silmän keskimmäiset ripset jotka ovat ilmeisesti muita hieman pidemmät tai sitten sen silmän luomi lörpöttää toista enemmän. Joka tapauksessa, jos silmäluomeni pääsisi rasvoittumaan päivän aikana tai jos käytän voidemaista meikkiä luomella, ripsiväriä saattaa hieman suttaantua pienelle alueelle luomella. Jos ripsesi eivät hankaudu luomiisi saakka, ei tätä ongelmaa varmasti esiinny. Kysyin asiasta myös Liinulta, vastaavia kokemuksia on ollut vain parilla muulla, joten luulen, että tämä liittyy enemmän ihon rasvaisuuteen sekä käytettyihin luomiväreihin.

Kjaer Weis & RMS Beauty in action:

Rms on myös itkun ja sateen kestävä, testattu on! Annan tuotteelle 10-/10. Pieni rokotus omalla kohdallani tuosta luomeen joskus jäävästä tuhrusta. Jos saisin valita käyttööni vain yhden ripsarin, se olisi tämä.

IMG_3847.jpg

Hiljattain otin vihdoin myös kokoeiluun kovasti kehutun Kjaer Weisin ripsivärin. Tuote on kuin koru. Ensin saat käsiisi kauniin punaisen rasian, jonka sisältä paljastuu upea metallinen hylsy. Hylsyyn voi ostaa aina täyttöpakkauksia, joka saa minut pitämään pakkauksesta vielä enemmän.

Ripsiväri levittyy hyvin ja pitää ripset ryhdikkäästi kaarella koko päivän. Paitsi jos sataa. Tätä ripsaria en käytä jos olen sattunut katsomaan säätiedotuksen ja huomannut, että sadetta on tiedossa. Kjaer Weisin ripsari on nopeasti poskilla jos silmät vuotavat tai vettä sataa. Rms:ään verrattuna Kjaer Weis tekee ripsistä huomattavasti jäykemmät, eikä väriä tuhriinnu lainkaan luomiin, edes siihen oikeaan silmään. Rms puolestaan jättää ripsistä jotenkin elastisemmat, mikä mielestäni auttaa siihen, ettei väri missään tilanteessa rapise poskille, vaikka vähän sohaisisikin ripsiinsä.

Kaiken kaikkiaan olen ollut myös Kjaer Weisiin erittäin tyytyväinen, ainoa puute on oikeastaan tuo kosteuden sieto.. tai sen sietämättömyys.  Tälle tuotteelle antaisin arvosanaksi 9/10.

Kuvassa oikealla Kjaer Weis, vasemmalla RMS :) Levitin mascaraa vain yläripsiin:

FullSizeRender.jpg
Pasta Rosso

Pasta Rosso

Mausteinen kurpitsarisotto

Mausteinen kurpitsarisotto

0