Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

L'Escale, Nauvo

L'Escale, Nauvo

Olimme lomakierroksella eteläisessä Suomessa viikon verran ja nyt näitä ravintolakokemuksia alkaa hiljalleen tänne blogiinkin valua. Mikä oli ihanaa huomata reissulla oli, että Suomesta löytyy kyllä valtavasti ihania ravintoloita joista saa todella herkullista ruokaa.

Nauvossa yritimme ensin syömään Hotel Strandbo:hon, mutta tarjoilu oli niin hidasta, että 20 min jälkeen pyysimme laskun juomista ja jatkoimme matkaa viereiseen L'Escaleen. Onni onnettomuudessa, L'Escalen yläkerrasta löysimme loistavan paikan ulkoterassilta suoralla näkymällä satamaan sekä herkullisen kuuloisen ruokalistan. Palvelu toimi hyvin ja ruoka maistui joten L'Escale pääsi molemmilla top 3:een tältä reissulta.

Alkuruoaksi Kalle tilasi Kajplök-villisipulikeittoa. Keitto oli ihanan pehmeää ja maukasta ja tarjoiltiin paahdetulla valkosipulilla sivellyn saaristolaisleivän kera.

Oma alkuruokani oli jokirapu cappucino, sekin samettista keittoa jonka pohjalta löytyi kokonaisia jokirapuja.

Pääruoaksi Kalle tilasi Ragnaudkonjakilla liekitetyt vasikanmunuaiset ja luomuohraa.

Oma pääruokani oli Kananpoika-halloumivarras ja mansikkasalaattia. Tuo mansikkasalaatti oli minusta enemmänkin salsa ja ylitti kaikki odotukseni. Kirjoitin ylös kaikki ainekset mitä osasin tuosta herkusta poimia ja aion yrittää tehdä vastaavaa kotona. Ohjetta seuraa jos yritys onnistuu. Oli kyllä maukas salaatti!

Jälkiruokaa emme kyenneet ohittamaan ja Kalle tilasi Raparperia, luomumansikoita ja mascarponea.Itse valitsin perinteisen omenapaistoksen vaniljajäätelön kera. Taisimme olla yhtä mieltä siitä, että vaikka kuvista voisi tulla erilaiseen johtopäätökseen, oli tuo minun annokseni kyllä voittaja näistä kahdesta jälkiruoasta. Ei tuossa ensimmäisessäkään kyllä mitään valittamista ollut :)

Kaiken kaikkiaan ihana kokemus ja suosittelen L'Escalea kyllä lämpimästi kaikille jotka Nauvoon sattuvat. Hotel Strandbosta en oman kokemukseni jälkeen sen sijaan voi sanoa samaa.

Ada Cafe, Tammisaari

Ada Cafe, Tammisaari

Kermaiset kananrintafileet

Kermaiset kananrintafileet

0