Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Kesän parhaat tuotteet

Kesän parhaat tuotteet

Kesä on aluillaan ja olen jo onnistunut polttamaan ihoni. On se kumma. Lasten kanssa sitä on niin tarkkana, että aurinkovoiteet on aina kunnossa, mutta itse unohtaa koko asian ja päätyy sitten istuskelemaan kotiterassille suoraan auringonpaahteeseen selvästikin liian pitkäksi aikaa. Olkapäät, nenä ja otsahan siinä kärähti heti kesän kunniaksi. Onneksi kaapista löytyy kesän (oikeasti koko vuoden!) parhaat tuotteet numero 1:

#1 Kamomilla sheavoide

Saaren_Taika_luonnonkosmetiikka_shampoo_sheavoide-7_1080x.jpg

Saaren Taika -sarjan kamomilla sheavoide on aivan uskomaton. Se rauhoittaa palaneen ihon nopeasti, auttaa atooppiseen ihottumaan, psoriasikseen, punajäkälän aiheuttamaan kutinaan, saa hyttysenpiston aiheuttaman kutinan lakkaamaan, kosteuttaa ihon tehokkaasti jne jne... Voide on melko tuhtia, mutta imeytyy hetkessä eikä jätä iholle rasvaista kalvoa. Saaren Taika ei prosessoi sheavoita kemiallisesti, mikä varmistaa, että voiteessa on kaikki ravinteet tallella, eikä sen seasta löydy kemiallisia myrkkyjä. Moni joka on joutunut käyttämään kortisonia iho-ongelmiinsa, mutta herkistynyt sille, on löytänyt avun tästä kamomilla sheavoiteesta. Tämä on oma luottotuotteeni ympäri vuoden nykyään.Tutustu kamomilla sheavoiteeseen.

In Fiore Bikini, Fleur Soleil ja ILIA tinted SPF

In Fiore Bikini, Fleur Soleil ja ILIA tinted SPF

#2 ILIA Sheer Vivid Tinted Moisturizer SPF 20

Sain juuri käsiini Liinu'n putiikista uuden ILIAn sävyttävän Spf-voiteen. Inhoa aurinkovoiteita iholla ja aivan erityisesti kasvoilla. Ne jättävät mielestäni aina epämiellyttävän rasvaisen kerroksen tai valkoisena hohtavan pigmentin. Ei hyvä... Mutta tämä ILIAn Spf-voidepa hätkäytti! Voide on kevyttä ja levittyy helposti tasaisesti. Pigmenttiä ei ole niin paljon, että se muodostaisi raskaan meikkikerroksen kasvoille, mutta juuri sopivasti niin, että ihon väri tasoittuu kauniin luonnollisesti. Tämä on oma kesän hittituotteeni meikkirintamalla!

#3 In Fiore Soleil fleur

Olen raskausajan hormonimylläkässä ja puutteellisen aurinkosuojan ansiosta saanut itselleni kesäviikset. En sentään karvoitusta, mutta sellainen tummempi pigmentti ylähuulessa joka ihanasti aktivoituu ensimmäisestä auringonsäteestä keväällä. Näin ollen teen kaikkeni, että ylähuuli ja muutenkin kasvot ovat mahdollisimman hyvin suojassa auringon aiheuttamilta vahingoilta. In Fioren Soleil fleur ei ole spf-tuote, mutta sitä käytetään spf:n alla suojaamassa ihoa. Soleil fleur on antioksidanttipitoinen tehoseerumi, joka suojaa ihoa uv-säteiden ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta, etenkin hyperpigmentaatiolta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Seerumi on todella, todella riittoisaa ja pieni pullo tulee riittämään koko kesän. Tämä voide kuuluu kesän beauty bagiini ehdottomasti!

#4 In Fiore Bikini Luxury Treatment Balm

Kaikille (herkkä)ihoisille jotka sheivaavat, vahaavat tai sokeroivat. Tämä on the tuote! Minulla on iho herkistynyt vuosien mittaan sen verran, että kainaloiden höylääminen ja sen jälkeen deodorantin käyttö hirvittää. Tuloksena on usein punainen, "palanut" iho. Onneksi käyttämäni soodaton ja alumiiniton Appelsiini deodorantti on todella hellävarainen ja silti tehokas, mutta entäs ne kaikki muut alueet?! Kesällä etenkin tulee poistettua karvoitusta tavalla tai toisella ja iho voi alkaa kiukutella. Tämä In Fioren Bikini Luxury Treatment Balm levitetään vastasheivatulle/sokeroidulle/vahatulle iholle. Balmi pehmittää (bikini)alueen herkkää ihoa sekä ihoalueita, jotka ovat taipuvaisia saamaan sisäänpäin kasvavia karvoja.PS. olen viime aikoina käyttänyt tätä balmia myös sheivatuille kainaloille ja se toimii ihanasti! Iho ei ärsyynny höyläämisestä yhtään niin paljon!

#5 Kasvovesi

ultra-revitalising-elixir-twelve-beauty-1-2-e1561035487126.jpg

Katja Kokkokin pauhaa kasvovedellä lotraamisen tärkeydestä ja itse huomaan, etenkin tiheämmällä treenikaudella kun pesen ihoa jatkuvasti, että iho huutaa kosteutusta. Tällä hetkellä suursuosikkini on miedon tuoksuinen Twelve Beautyn Ultra Revitalizing Elixir kasvovesi joka tuntuu todella raikkaalta ja kosteuttaa hyvin.”Ultra revitalising elixir on suunniteltu vahvistamaan ja parantamaan ihon suojavaippaa. Tämä parantaa ihon kosteudensitomiskykyä ja palauttaa herkistyneen ihon takaisin tasapainoiseen olotilaan. Jos suojavaippa on heikentynyt tai hauras, iho ei kykene hoitamaan suojaustehtäväänsä. Tällöin se kuivuu ja herkistyy. Tämän kasvoveden avulla suojavaipan toiminta palautuu normaaliksi ja ihon herkkyystila korjautuu.” -Pedro Catalá, Twelve Beautyn perustajaToinen suosikkini kasvovesissä on De Mamielin Dewy Facial mist. Siinä missä Twelven kasvovesi tuoksuu mielestäni raikkaalle ja jotenkin siitä tulee mieleen kurkkuvesi tuoksun puolesta, De Mamielin kasvoveden tuoksu on monivivahteisempi ja kaikin puolin aivan ihana. Molemmat ovat sopineet omalle iholleni huikean hyvin. Suihkautan kasvovettä iholle aina puhdistuksen jälkeen, kevyesti mineraalimeikkipohjan päälle ja pitkin päivää sen mukaan, miten iho tuntuu extra kosteutusta kaipaavan.

#6 Suolasaippua

Saaren_Taika_Veera_suolasaippua-1247_1080x.jpg

Lämpimät ilmat saavat kainalot ja jalat hikoilemaan herkemmin. Hienhajua on helppo ennaltaehkäistä pesemällä kainalot ja jalkapohjat suolasaippualla, mikä auttaa eliminoimaan hajua aiheuttavia bakteereja näiltä alueilta. Suolasaippua on myös todella kosteuttava ja auttaa ylläpitämään ihon kosteustasapainoa. Reissuun tai salille lähtiessä en tarvitse kuin yhden suihkutuotteen mukaan: Veera suolasaippuan. Tällä voin pestä koko vartalon sekä hiukset. Kenties jaksan ottaa mukaan myös Kamomilla hoitoainepalan hiusten latvoja varten. Vähällä pärjää ja iho kiittää! Nämä ovat näppäriä myös lentoreissuilla, sillä eivät tietenkään sisällä lainkaan nesteitä. Veera suolasaippualla olen myös saanut selkääni ilmestyneet, treenaamiseen liittyneet finnit katoamaan lähes kokonaan (silloin tällöin yksi jossain, mutta ei enää useita kerrallaan!). Yksinkertainen suolasaippuapesu suihkun yhteydessä riittää pitämään ihon hyvässä kunnossa ja näpyttömänä. Olen onnellinen!Tutustu Veera suolasaippuaan

Sponssi info

Tätä kirjoitusta ei ole sponsoroitu ja olen itse ostanut mainitsemani tuotteet normaalihintaisina Liinu'n Organic Beautysta. Miksi tämä liike mainitaan blogissani niin usein? Koska ostan lähes kaiken käyttämäni kosmetiikan tästä nimenomaisesta putiikista. Liinu on tarkkaan syynännyt ja valinnut tuotteet joita edustaa ja työstämme yhdessä ihonhoitorutiiniani sen mukaan, miten ihoni milloinkin voi ja mihin se reagoi. Koen, että luottokosmetologi on kuin perinteinen perhelääkäri. Kun ihon kunnosta huolehtii ammattilaisen kanssa jatkuvasti, ei yleensä pahempia ongelmia pääse syntymään. Ajattelen tämän myös niin, että panostamalla ihoni hyvinvointiin nyt, kiitän itseäni vanhana ja siloposkisena! ;)Saaren Taika -tuotteet löytyvät puolestaan verkkokauppani valikoimista. Tarinani Saaren Taika -merkin kanssa lähti siitä, että löysin tuotteista avun omaan päänahkaani ja sitä kautta ihastuin hiljalleen sarjaan tuote kerrallaan ja päätin ottaa sarjan myyntiin verkkokauppaani. En hehkuta blogissani koskaan tuotteita joihin en itse usko 100%:sesti.

Hollantilainen pannukakku

Hollantilainen pannukakku

Helppoa kasvisruokaa hernetempestä ja kesäkurpitsasta

Helppoa kasvisruokaa hernetempestä ja kesäkurpitsasta

0