Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Café Sali, Vanha Rauma

Café Sali, Vanha Rauma

Olemme viettäneet viimeisen viikon Raumalla ja siinä lähituntumassa. Yksi erityisesti mainittava paikka josta molemmat Kallen kanssa pidämme on Café Sali Vanhan Rauman torin reunalla. Sali on viehättävä paikkana niin ulkoa kuin sisältä, tarjoilu toimii ja ruuat ovat olleet joka ikinen kerta aivan loistavia. Tällä viikon reissulla poikkesimme Salissa kolmeen kertaan :) Paikka on myös paikallisten suosima. Hintataso on normaali kahvilahintataso, ainakin näin helsinkiläisen näkökulmasta. Alla hieman kuvasaldoa salaattilounaaltamme.

Kuvat olen onnistunut ottamaan yhtenä hiljaisempana hetkenä, yleensä Sali on ollut vilkas paikka ja kuvien oton jälkeen tuonne taisi jo pöllähtää uutta väkeä sisään.Näissä kuvissa näkyy nyt pääasiassa kahvilan etuosa jossa on lähinnä "perus" pöytäryhmiä. Tiskin takaa löytyy kotoisa, olohuonemainen osasto sohvineen ja nojatuoleineen. Ravintola on sisustettu hyvällä maulla ja tunnelma on harmoninen.

Tilasimme salaattilounaaksi normaalikokoiset salaatit ja lopputulos oli muhkea lautasellinen salaattia. Jos en ihan väärin muista niin normaaliin salaattin sai valita yhden päätäytteen (kanaa, lohta, tonnikalaa ja mitä siellä nyt oli..) sekä 3 "sivutäytettä" - valikoimaa riitti hyvin. Lisäksi sivupöydältä sai vielä hakea salaatin päälle krutonkeja, kuivattua sipulia ja pähkinöitä. Tunsin todella saaneeni rahoille vastinetta tämän aterian jälkeen.

Pakko mainita myös, että eräällä kahvireissulla söin Salissa ehkä elämäni makoisimman perunaleivoksen :) En tiedä mistä oli peräisin, mutta vei kielen mukanaan! 


Kontion kahvila, Vanha Rauma

Kontion kahvila, Vanha Rauma

Imatralainen lohikeitto

Imatralainen lohikeitto

0