Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Ben&Jerry's unelma

Ben&Jerry's unelma

Aiemmin viikolla tuli järjestettyä "masupicknick" ystävien kanssa. Koska ilmat eivät oikein suosineet, päädyimme picknicköimään meidän keittiöön. Pakko sanoa, että oli melko kiva marssia töistä kotiin kun keittiössä hääri kaksi miestä ruuanlaitossa ja olkkari tulvi ystäviä. Keittiössä valmistui tortillasetti ja jälkkäriksi oli varattu viisi pakettia Ben&Jerry's jäätelöitä + laatikollinen maksikoita. Tämä oli jo melko lähellä jonkunlaista nirvanaa.

Muistiin taas jonnekin korvan taakse, että tortillat on ihan loistavaa porukkasyötävää -kustannustehokasta, herkullista, jokainen voi koota oman makuisensa setin (mulle tulinen, kaverille loivempi versio) eli varmasti 99% kaikki tykkää. Tortillat ja niiden kokoaminen aiheuttaa muutenkin kiva kuhinan pöydän ympärille mikä tekee kivan rennon tunnelman.

Ben&Jerry's puolestaan on vaan jotain ihan taivaallisen hyvää.. Olen tähän saakka ollut koukussa Cookie Dough jädeen mutta nyt löytyi taas pelottavan monta uutta herkkua. Strawberry Cheesecake ja Chunky Monkey ei jotenkin ole koskaan iskeneet minun makuhermoihin, mutta sitä sitten ilmeisesti jotenkin kompensoi se hillitön jäätelönhimo mitä Half Baked, Fairly Nuts ja Chocolate Macadamia minussa herättää! En voi kuin suositella, mutta varoituksen sana - B&J aiheuttaa vakavaa riippuvuutta.

Meksikolainen jämäpizza

Meksikolainen jämäpizza

Varhaisperunoita ja kesäkurpitsapaistosta

Varhaisperunoita ja kesäkurpitsapaistosta

0