Hanna Stolt

Tervetuloa!

Gurmeesta löydät reseptejä, DIY-ideoita, hyvinvointi-asiaa ym. Toivottavasti viihdyt!

My content in English: Om Nom Lab.

Anton&Anton -lettuja

Anton&Anton -lettuja

Minun äitini lahjoitti meille paketillisen Anton&Antonin lettujauhoja. Ensin tuhahtelin itsekseni, että on pitänyt sitten tämäkin jauho keksiä erikseen. Päätin kuitenkin ottaa jauhot kokeiluun ja tänään meillä oli lettukestit illalla :) Näistä eri pizza- ja lettujauhoista voi olla mitä mieltä haluaa, mutta se on sanottava, että näillä jauhoilla ja paketin ohjetta aavistuksen vääntämällä (alla minun versioni) saa ihan järjettömän hyviä lettuja! Jauhopussin sisältöä on maalaisvehnäsihtiä ja ohrajauhoja. Paistoin letut valurautaisella lettupannulla, voita säästelemättä. Kyllä maistui.

Anton&Anton -lettuja

n. 12 isoa lettua / iso läjä pikkulettuja


Ainekset

  • 3,5 dl A&A lettujauhoa

  • 4 dl täysmaitoa

  • 2 dl kermaa

  • 3 kananmunaa

  • 0,5 tl suolaa

  • 2 rkl voisulaa

Valmistus

  1. Sekoita ainekset ja anna levätä n. 20 min.

  2. Paista letut voissa.

  3. Nauti. Ihanan yksinkertaista.

Kuvissa näkyy meidän uusi hillopurkkitarjotinhässäkkä. Sain Zalandolta yhteydenoton jokin aika sitten ja minulle tarjottiin lahjakorttia heidän verkkokauppaan sitä vastaan, että mainitsen asiasta täällä blogin puolella. Ihmettelin yhteydenottoa, sillä olen mieltänyt kyseisen putiikin puhtaasti kenkäkaupaksi sen raivostuttavan kenkämainosrallin takia, joka TV:ssä on pyörinyt pienen ikuisuuden. No, selvisi nopeasti, että tuolta samasta putiikista saa vaikka mitä, myös keittiöön. Saamallani lahjakortilla tilasin meille tuon hillopurkkisysteemin. Olen vastaavaa katsellut ennenkin ajatuksella, että esim. brunssille saisi hillot tai levitteet nätisti esille.

Hillot vasemmalta oikealle: Anton&Antonin mansikkahillo (hyvää kaupan hilloksi!), Dalfourin kirsikkahillo ja itsetehty omenahillo. Lettujen päällä parasta oli mansikkahillo. Tuosta omenahillosta tuli aivan liian makeaa sokeripaketin hilloamisohjeen mukaan. Pettymys...

Valkopapu-parsakaalikeitto

Valkopapu-parsakaalikeitto

Omenalla täytetyt pullat ja vanhan ajan vaniljakastike

Omenalla täytetyt pullat ja vanhan ajan vaniljakastike

0